Eerste hulp bij nieuwe personeelsroosters

Een werkrooster maken voor je personeel is een uitdaging. Je moet rekening houden met allerlei zaken zoals je bezettingeis en je werk. En hoe zit het met rusttijden en regelgeving? Of de wensen van je medewerkers in hun planning? Met gericht advies en een kritische blik helpen wij je naar de best passende personeelsroosters.

workshop time management planning personeel

Roosteren is puzzelen

Geen planning is dezelfde. Logisch toch, want geen enkele organisatie is hetzelfde. Maar eenvoudig is het nooit

Een rooster maken is altijd balanceren met allerlei puzzelstukjes. Hoe ziet de bezettingseis van jouw team of organisatie eruit? Wat is de aard van het werk? Zijn er bepaalde kwalitatieve of kwantitatieve eisen? Moet er afstand worden afgelegd? Zijn er specifieke eisen van de klant inzake openingstijden? Hou je rekening met de persoonlijke wensen van je collega’s inzake werktijd? Wat met wet- en regelgeving? En hoe vang je ziekte en andere afwezigheden op?

De grote uitdaging is om knopen door te hakken en onderbouwde keuzes te maken zodat al die puzzelstukjes goed in elkaar passen.

werklastmeting personeelsformatie dehora

Aangepaste uurroosters

Stapsgewijs naar betere uuroosters op maat van jouw organisatie. Van werkaanbod tot basisbezetting en werkroosters

De kunst bestaat eruit om werkroosters te maken die voldoen aan de behoefte van zowel je organisatie, je medewerkers én je clienteel. En dit binnen geldende kaders (wet- en regelgeving, interne aspraken, werktijdregelingen). Bij Déhora kan je rekenen op hands-on en resultaatgerichte ondersteuning door de beste experts in planning. Wij begeleiden je van A tot Z in het proces van roostervormgeving, en je ontvangt advies over je huidige personeelsinzet.

En omdat élke organisatie en elke medewerker anders is, is onze ondersteuning altijd op maat van jouw organisatie en je doelstellingen.

Onze aanpak

Hoe komen we samen tot het beste resultaat? Voor ons sta je als klant altijd centraal

1
Vraagstuk
Vrijblijvende kennismaking
2
Voorstel
Concreet plan van aanpak
3
Begeleiding
Advies en rapportage
4
Resultaat
Implementatie verandering

Behoefte aan betere uurroosters?

Stuur ons een bericht of bel om kennis te maken

Heb je deze al ontdekt?

Bekijk ook onze andere diensten en opleidingen

5-ploegenrooster-variaties
Eerste hulp bij nieuwe uurroosters

Laat eens naar je personeelsroosters kijken. Met gericht advies en een kritische blik helpen we je op weg naar de best passende uuroosters voor je organisatie.

Nachtwerk en ploegendiensten in combinatie met je sociale leven - Déhora
Naar gezondere werkroosters!

Personeelsplanning en gezondheid gaan hand in hand. Wij helpen je met de beoordeling en de realisatie van 'gezondere roosters' voor jouw medewerkers.

Hoe maak je een werkrooster?
Workshop
  • 1 dag
  • Antwerpen
€ 499, excl btw
Hoe maak je een werkrooster?

Deze eendaagse workshop is voor iedereen die op professionele wijze een werkrooster wil maken en/of roosters vakkundig wil beoordelen.