Je personeelsplanning verbeteren? Een slimmere personeelsinzet? We helpen je op weg 🔍
opleidingen op maat personeelsplanning

Incompany en maatwerk

Al onze trainingen en opleidingen bieden we ook in maatwerk en/of in-company formule aan. De training wordt dan aangeboden op locatie of in je eigen organisatie.

De inhoud van de training of worskhop stemmen we af op de specifieke wensen of de behoeften van je organisatie. Dat kan op basis van een bestaande opleiding.  Maar we denken ook graag mee over andere onderwerpen in ons vakgebied.

Incompany opleidingen

Heb je meerdere collega’s die graag eenzelfde opleiding of workshop willen volgen? Dan kan je ervoor kiezen om die training of opleiding bij jou op locatie te laten plaatsvinden. Niet alleen bespaar je dan op reistijd en reiskosten. De deelnamekost per deelnemer is aanzienlijk lager dan bij open inschrijving.

Maatwerk

Bent je op zoek naar een opleiding die naadloos aansluit bij een ontwikkeling in je organisatie? Misschien is je trainingsbehoefte erg specifiek of vertrouwelijk? Dan is maatwerk de oplossing. We gaan in overleg om die training of opleiding te organiseren die precies aansluit bij je leerdoelen. Dit kan een eendaagse workshop zijn, maar net zo goed een volledig opleidingstraject met een officieel erkend examen. Het lesmateriaal wordt toegespitst op je organisatie met actuele cases en voorbeelden uit de eigen organisatie.

De opleidingen of workshops kunnen op een door u gekozen datum en locatie plaatsvinden. We kunnen deze opleidingen zowel in het Nederlands, Frans of Engels verzorgen. Een maatwerkopleiding bij Déhora begint altijd een uitgebreid gesprek. Over de doelgroep, de doelstellingen en het gewenste resultaat, evenals de kosten van de opleiding.

De voordelen van een incompany of maatwerk?

  • programma op maat;
  • afgestemd op je eigen praktijk- en bedrijfssituatie;
  • eigen materiaal en ervaringen als input;
  • directe toetsing van kennis in de praktijk;
  • op locatie naar voorkeur;
  • goedkoop in vergelijking met open inschrijving;
  • teambuilding;

Tevreden klanten

Dit zijn enkele van onze referenties. Vraag zeker naar onze overige trainingen in je sector of vakgebied.

Bozar
Familiehulp
Familiezorg
Gasthuisberg Leuven
OBAC
Essenscia
Holydis
Traxxio

Provincie Antwerpen
ING
Securitas
Zorgbedrijf Antwerpen
AZ Damiaan
Ziekenhuis Jan Palfijn
UVC Brugmann
ArcelorMittal Gent

OCMW Kortrijk
Bamrail
De Lijn
Cegeka
Genzyme
AZ Klina
Brussels Airlines
Danone