Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan
Team Déhora samenwerken

Incompany en op maat opleidingen

Naast een ruim aanbod aan open trainingen, biedt Déhora ook de mogelijkheid om trainingen op maat van jouw onderneming of organisatie te organiseren. Kies zelf uit verschillende onderwerpen in personeelsplanning of personeelsinzet. Voor zowel planners als leidinggevenden, digitaal en incompany.

opleidingen op maat personeelsplanning

Gepersonaliseerde opleidingen in personeelsplanning

Wil je meerdere collega's een zelfde opleiding in personeelsplanning laten volgen? Is je trainingsbehoefte erg specifiek? Dan loont het de moeite een opleiding op maat te overwegen.

Al onze trainingen we bij u ter plaatse organiseren. Zo hoeven uw medewerkers zich niet te verplaatsen, en kan de inhoud van de opleiding maximaal worden afgestemd op uw organisatie of team. Je kan kiezen voor een training uit ons open aanbod, of voor opleiding in personeelsplanning die we integraal afstemmen op je trainingsbehoefte. Dat kan zowel voor operationele planners, als voor teamleaders.

Incompany opleiding

Heb je meerdere collega’s die graag eenzelfde opleiding of workshop willen volgen? Dan kan je ervoor kiezen om open opleiding of training in incompany variant te laten organiseren. Dit is een gsloten training die enkel en alleen georganiseerd wordt voor jouw organisatie. Het tijdstip en de locatie bepaal je zelf mee. De opleiding kan worden georganiseerd in je organisatie, in onze academy of op een andere locatie van uw keuze. Je bespaart op bijvoorbeeld reistijd en reiskosten. Daarenboven is de deelnamekost per deelnemer aanzienlijk lager dan meerdere individuele inschrijvingen bij open opleiding. Voor een training rond personeelsplanning in incompany formule hanteren we namelijk een groepsprijs.

Training volledig op maat

Elke opleiding kan volledig naar wens worden ingericht, al dan niet op basis van een bestaande opleiding. Misschien is je opleidingsvraag zeer specifiek en gespecialiseerd. Of misschien is je vraag rond personeelsplanning en opleiding ontzettend breed? In dat geval kan je terecht bij Déhora voor deskundig advies. We brengen je concrete kennisbehoefte in kaart en ontwerpen een training die precies aansluit bij de beoogde leerdoelen. Dit kan een eendaagse workshop zijn. Maar net zo goed een volledig opleidingstraject met een officieel erkend examen. Lesmateriaal, alsook cases en oefeningen spitsen we toe op je eigen organisatie.  Een maatwerkopleiding bij Déhora begint altijd een uitgebreid gesprek. Over de doelgroep, de doelstellingen en het gewenste resultaat, evenals de kosten van de opleiding.

Tevreden klanten

Dit zijn enkele van onze referenties. Vraag zeker naar onze overige trainingen in je sector of vakgebied.

Bozar
Familiehulp
Familiezorg
Gasthuisberg Leuven
OBAC
Essenscia
Holydis
Traxxio

Provincie Antwerpen
ING
Securitas
Zorgbedrijf Antwerpen
AZ Damiaan
Ziekenhuis Jan Palfijn
UVC Brugmann
ArcelorMittal Gent

OCMW Kortrijk
Bamrail
De Lijn
Cegeka
Bpost
Genzyme
AZ Klina
Brussels Airlines
Danone

De voordelen van een training op maat?

Programma volledig op maat

Inhoud van een training aangepast op je eigen leeftbehoefte

Eigen ervaringen als input

Oefeningen en cases dienen als input voor nieuw ekennis

Kosten voordelig

Voordeliger dan meerdere inschrijvingen in open training

Locatie naar keuze

Geen extra verplaatsing nodig, bespaar tijd en kosten

Teambuilding

Onderlinge betrokkenheid en kennisdeling wordt gestimuleerd

Persoonlijke benadering

Individuele benadering en ruimte voor persoonlijke vragen.

Doorblader het aanbod

Alle opleidingen zijn aanpasbaar naar je specifieke trainingsbehoefte

personeelsplanning techniekers services
Workshop
 • 1 dag
 • Antwerpen
€ 400, excl. btw
Plannen van techniekers

Deze workshop is een must voor planners, dispatchers en service managers. Voor iedereen die betrokken is bij de planning van onderhoud, installaties en reparaties.

nachtwerk openbaar vervoer GVB
Incompany
 • +/- 3u
 • Incompany of online
In overleg
Gezond blijven bij nachtwerk

Workshops boordevol nuttige tips rond gezondheid en het sociale leven. Specifiek voor medewerkers die met regelmatig tijdens de nacht werken.

Keynote
dehora balanceren met arbeidstijden
Workshop
 • 2 uur
 • Incompany of online
Op aanvraag
Strategische workforce planning 2025

In deze boeiende keynote neemt Ben Jansen, CEO van de Déhora Consultancy Group, je mee in een inspirerend verhaal over de toekomst van personeelsinzet en werktijd.

dehora software teamplanning personeel
Workshop
 • 1 dag
 • Incompany
Op aanvraag
Zo maak je een personeelsrooster!

Bezorgt het maken van personeelsroosters je kopzorgen? Wil je graag weten hoe je slimmer en betere werkroosters maakt? ? In 1 dag leer je stap voor stap alle kneepjes van het vak.

dehora personeelsplanning
Workshop
 • 1 lesdag
 • Incompany
Op aanvraag
Hoe maak je een roosterbeleid?

In het roosterbeleid staan de spelregels voor de planning. Onmisbaar natuurlijk, maar veel organisaties vinden het moeilijk om een goed beleid op te stellen

plus minus conto jaarurensystematiek flexibiliteit
Workshop
 • 3 lesdagen
 • Incompany
Op aanvraag
Planning analytics – meten is weten!

De complexiteit van personeelsplanning neemt toe. Het is dus erg belangrijk om beslissingen goed te onderbouwen met correcte en actuele informatie.