Software voor personeelsplanning

Bent u op zoek naar een planning software voor personeel? Of wenst u graag ondersteuning bij het (beter) gebruik van uw systeem voor personeelsplanning? Dan bent u bij Déhora aan het juiste adres.

Masterclass strategische personeelsplanning

Selectie van software voor personeelsplanning

Op zoek naar een nieuwe planningssoftware? Op basis van uw activiteiten maken we een selectie van diverse planningstools. Vervolgens kan u zélf een goede keuze maken

Na een intakegesprek en een kennismaking hebben we een zicht op uw personeelsplanning. Vervolgens helpen wij u graag verder met een demo of selectietraject. Dankzij onze ervaring inzake planning in diverse sectoren zijn we zeer goed op de hoogte van software-oplossingen van verschillende aanbieders. Voor verschillende doeleinden.

Meer over softwareselectie

Ondersteuning bij invoering

Implementatie en projectmanagement van software voor personeelsplanning

In praktijk is de implementatie van een software voor personeelsplanning de meest complexe fase. Uw dagelijkse activiteiten gaan gewoon door, maar u wilt wel een verandering doorvoeren. Als ervaren implementatiepartner en onafhankelijke partij kunnen wij u daarbij ondersteunen.

Een eigen portefeuille van oplossingen

Voor een aantal vraagstukken voor planning hebben we een ‘shortlist’ van softwareoplossingen van verschillende partijen. Enkele tools die wij u met een gerust hart kunnen aanraden. Elke oplossing heeft zijn meerwaarde en doeltreffendheid meermaals in de praktijk bewezen. Gaande van software voor uurroosters tot instrumenten voor beleidsinformatie. Een overzicht: