Planning software voor personeel

Bent u op zoek naar een software voor personeelsplanning? Of wenst u graag ondersteuning bij het (beter) gebruik van uw huidige planning software? Dan bent u bij Déhora aan het juiste adres.

Masterclass strategische personeelsplanning

Selectie van planningssoftware

Op basis van uw vraag of wens maken we een selectie van diverse software voor planning. Vervolgens kan u zélf een goede keuze maken

Na een intakegesprek en een kennismaking helpen wij u graag verder met een demo of selectietraject. Dankzij onze ervaring inzake planning in diverse sectoren zijn we zeer goed op de hoogte van software-oplossingen van verschillende aanbieders. Voor verschillende doeleinden.

Meer over softwareselectie

Ondersteuning bij invoering

Implementatie en projectmanagement van uw planning software

In praktijk is de implementatie van een software voor personeelsplanning de meest complexe fase. Uw dagelijkse activiteiten gaan gewoon door, maar u wilt wel een verandering doorvoeren. Als ervaren implementatiepartner en onafhankelijke partij kunnen wij u daarbij ondersteunen.

Een eigen portefeuille van oplossingen

Voor een aantal vraagstukken voor planning hebben we een ‘shortlist’ van softwareoplossingen van verschillende partijen. Enkele tools die wij u met een gerust hart kunnen aanraden. Elke oplossing heeft zijn meerwaarde en doeltreffendheid meermaals in de praktijk bewezen. Gaande van software voor uurroosters tot instrumenten voor beleidsinformatie. Een overzicht: