tijdelijke ondersteuning personeelsplanning

Tijdelijke ondersteuning op je planning

Is één van je planners of dispatchers voor lange tijd afwezig? Kan je extra hulp gebruiken om een periode te overbruggen? Of zoek je een ervaren kracht om tijdelijk je personeelsplanning te versterken? Doe een beroep op een topplanner van Déhora. Onze eigen planners zijn flexibel inzetbaar op projectbasis, in heel België.

kelly dehora interim planner dispatcher

Ondersteuning op projectbasis

Met een workforce planner van Déhora kan je snel reageren op o.a. storingen in je personeelsplanning. En dit in heel België. Voor zowel korte als langere periodes.

De topplanners van Déhora zijn snel en flexibel inzetbaar op projectbasis.  Onze mensen bieden tijdelijke operationele en tactische ondersteuning op jouw planning, alsof het je éigen medewerkers zijn. We hebben planning specialisten met ervaring in diverse sectoren zoals onderhoud en installatie (services), openbaar vervoer, zorg, overheid, gemeentes,…

Wanneer kan je een beroep doen op een planner van Déhora?

  • Als tijdelijke vervanging van een van je eigen planners of dispatchers;
  • Wanneer je even nood hebt aan extra kennis of capaciteit;
  • Je wilt veranderingen of verbeteringen doorvoeren in je personeelsplanning;
  • Ter overbrugging van een nieuwe dispatcher of planner vacature;
  • Om je (nieuwe) medewerkers in te werken in je planningsafdeling;
  • Bij de implementatie en inrichting van nieuwe planning software;
Soren en Kelly déhora

Waarom een specialist van Déhora?

Onze topplanners zijn snel inzetbaar, stressbestendig, zelfstandig, discreet en vlot ingewerkt in jouw planning. We hebben planners met ervaring in uiteenlopende organisaties en planning omgevingen. Of dit nu gaat over dienstenplanning, takenplanning, ploegenroosters of routeplanning.  We zijn ook bekend met gangbare planning software. Bovendien zijn onze planners teamplayers. Ze leggen gemakkelijk contact, zijn communicatief sterk en ze durven het voortrouw te nemen in lastige situaties.

Onze planners komen trouwens nooit alleen!  Ze nemen de kennis, ervaring en de diensten van het volledige Déhora team met zich mee. Planners van Déhora staan in nauw contact met elkaar en zijn up to date van nieuwe kennis. Hierdoor heb jij altijd te maken met de beste specialisten in het vak van personeelsplanning.

Onze referenties

Deze organisaties deden al een beroep op een topplanner van Déhora