Onderzoek rond werktijd en planning

Wil je inzicht in de voorkeuren van je medewerkers inzake werktijd? Wil je weten hoe ze hun huidige roosters en planning ervaren? Of benieuwd naar hun standpunt ten opzichte van nieuwe (ploegen)roosters? Wij helpen je om de input van je medewerkers in te zetten om je planning te verbeteren.

uitschrijven voor nieuwsbrief

Medewerkersonderzoek

Extra aandacht voor wat je medewerkers belangrijk vinden als het gaat over werktijd, planning en gezondheid.

Wil je een verandering doorvoeren in je werkroosters of je werktijden? Of heerst er veel ontevredenheid bij je medewerkers rond personeelsplanning? Wij helpen je met intern medewerkersonderzoek rond:

onderzoek over zelfroosteren en personeelsplanning

Onderzoek met Déhora

We combineren wetenschappelijk onderzoek met concrete praktijkervaring. En komen dus tot toepasbare oplossingen.

Onze onderzoeksdivisie staat voor objectief, deskundig en toepassingsgericht onderzoek rond werktijden en werktijdbeleving. Als onafhankelijk expertisebureau wordt Déhora op regelmatige basis ingehuurd door werkgevers, vakbonden en brancheorganisaties. Onze grote kracht is dat we wetenschappelijk onderzoek combineren met concrete praktijkervaring. We gaan altijd op zoek naar oplossingen die werkbaar zijn in de praktijk.

ploegenarbeid werken in ploegen

Onze aanpak

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. En daarom blijven we ook ver weg van standaard vragenlijstjes.

Voor ons is elk onderzoek maatwerk. Eerst kijken we samen naar je vraag: op welke vraag wil je een antwoord? Als we dat duidelijk hebben gedefinieerd, kijken we wat nodig is om die vraag te beantwoorden. Van een gerichte bevraging tot interviews of groepsgesprekken. Of we vragen je medewerkers om een logboek bij te houden inzake prestaties, werkdruk of vermoeidheid. Soms realiseren we ook onderzoek met multi-moment opnames om o.a. werklast in kaart te brengen.

Interesse in een interne bevraging?

Stuur ons een bericht of bel om kennis te maken

Ook interessant

Heb je ook onze andere oplossingen inzake advies bekeken?

klokje 12-uursdiensten
Analyse werk en personeelsbehoefte

Hoeveel FTE heb je nodig om het werk uit te voeren, en hoe vertaal je dit naar je personeelsplanning? We helpen je bij het definieren van je personeelsbehoefte.

workshop personeelsplanning capaciteitsplanning verlofplanning
Capaciteitsplanning opstellen

Capaciteitsplanning is een essentieel onderdeel van een efficiënte personeelsinzet. We ondersteunen je bij de opmaak van je capaciteitsplan.

Nachtwerk en ploegendiensten in combinatie met je sociale leven - Déhora
Naar gezondere werkroosters!

Personeelsplanning en gezondheid gaan hand in hand. Wij helpen je met de beoordeling en de realisatie van 'gezondere roosters' voor jouw medewerkers.