Thomas advies personeelsplanning

Maak kennis met Déhora

De Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé referentie op het gebied van personeelsplanning en workforce management.

We begeleiden organisaties, groot en klein, bij de optimalisatie en de professionalisering van personeelsplanning – en alles wat daarbij komt kijken.

Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag. Wereldwijd hebben wij diverse partnerships. Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. 

luk tinne personeelsplanning

Ons dienstverleningspalet is full-service

Déhora is een onafhankelijk expertisebureau en dat kenmerkt zich door een praktijk- en resultaatgerichte benadering. We houden steeds rekening met het perspectief van werkgever, werknemer en andere stakeholders.

We adviseren en begeleiden in de volle breedte van ons vakgebied. Of het nu gaat om consultancy, onderzoek, training, planningssoftware, detachering of werving & selectie van (interim) planners. Voor maximale ontzorging kan je zelfs je volledige personeelsplanning uitbesteden aan ons Planning Service Center.

Lees alles over onze ondersteuning
werklastmeting personeelsformatie dehora

Innovatie zit in ons DNA

Het is onze kracht om ons snel in te werken in nieuwe omgevingen en uitdagingen. Dankzij onze brede kijk en expertise zijn we in staat om ook sectoroverstijgende kennis en inzichten toe te passen. Waar nodig durven we buiten bestaande paden te denken, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen.

We zijn al ruim 30 jaar toonaangevend: Déhora bewijst zich al ruim 30 jaar en is met recht en reden marktleider in workforce planning en management. 

Lees meer over onze expertise

In alle sectoren binnen heel Europa

Onze specialisten zijn werkzaam door heel Europa, in alle mogelijke sectoren.