werken bij Déhora charlotte en patrick

Déhora Consultancy Group

We bieden u de ervaring en de kennis van Europa’s grootste full-service bureau voor personeelsplanning en management.

Al sinds 1987 ondersteunt Déhora organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. En dat doen we in alle mogelijke sectoren. Op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Via een betere personeelsplanning ondersteunen we u bij het optimaliseren van uw bedrijfsresultaten. Déhora is actief in Nederland, België, Frankrijk, Polen en Tsjechië.

Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning.

workforce planning team werktijden

Veelzijdige ondersteuning

Als full-service bureau zijn we dé partner bij uitstek voor uw personeelsplanning – en workforce management. U kan rekenen op expertise over elk facet van uw planning. De graad van onze ondersteuning is afhankelijk van het resultaat dat u wilt bereiken. Dit kan gaan van een eerder adviserende rol tot projectcoördinatie of zelfs aansturing door een Déhora workforce manager.

Lees alles over onze ondersteuning
berlanger

Trends in personeelsplanning

We werken niet meer zoals vroeger. Werktijden veranderen. En zo ook de wensen en behoeften van medewerkers en organisaties. Als dé expert op het gebied van workforce planning zijn we op de hoogte van huidige en toekomende uitdagingen. Déhora werkt voortdurend aan duurzame en werkbare oplossingen.

Lees meer over onze expertise

In alle sectoren binnen heel Europa

Onze specialisten zijn werkzaam door heel Europa, in alle mogelijke sectoren.