Op zoek naar een nieuwe planner of dispatcher?

Ben je op zoek naar een nieuwe permanente medewerker op de planning? Goede planners of dispatchers zijn erg lastig te vinden. Maar gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Jarenlange ervaring in het vak én een proactieve houding maken van Déhora dé partner bij uitstek voor de werving & selectie van je nieuwe planner(s).

werving en selectie planner dispatcher

Wij zoeken je nieuwe topplanner

De werving en selectie van dispatchers of personeelsplanners kan een flink struikelblok zijn. De vraag naar professionals in planning is erg hoog en het aanbod is bijzonder laag. Bovendien zijn ervaren planners een schaars goed.

Dus waarom geen expert onder de arm nemen? Wij gaan op zoek naar talent om je planning een extra boost te geven. We staan garant voor een persoonlijke, flexibele en vlotte aanpak. We bouwen daarbij een vertrouwensrelatie op om zo een perfecte match te kunnen realiseren voor je organisatie.

Onze aanpak

We gaan voor 200% voor jouw vacature, dat spreekt voor zich.

1
Kennismaking
Uitgebreide mapping
2
Werving
Proactieve zoektocht
3
Selectie
Screening en toetsing
4
Begeleiding
Coaching (optioneel)
Dehora planning service center

Kennismaking en mapping

We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek. Na kennismaking zorgen wij voor een uitgebreide mapping van je gewenste planner en jouw organisatie.

We kijken niet alleen naar de objectieve vereisten, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. We gaan ook dieper in op de planning en wat de verantwoordelijkheden zijn voor je toekomstige personeelsplanner. Hoe ziet je planning eruit en hoe komen je werkroosters tot stand? Welke (planning)software wordt gebruikt? Wat zijn de best practices die een optimale service naar jouw klanten garanderen?

dispatcher plannen werkroosters

Screening en toetsing van planners

Hebben we een aantal geschikte planners gevonden? Of zijn er interne kandidaten die u wilt laten toetsen? Dan volgt een uitgebreide screening.

We beoordelen de kandidaten op kennis, ervaring en de “fit” met uw organisatie. Per kandidaat ontvangt u een uitgebreide rapportage en ons advies. Voor de toetsing van planners, dispatchers en workforce managers hebben we een eigen ontwikkeld assessment. We testen op capaciteiten, persoonlijkheid, vakbeheersing en groeipotentieel.

Lees meer: de toetsing van planners
Dehora planning service center

Nu onmiddelijk een planner nodig?

Zoekt u per direct een nieuwe dispatcher, personeelsplanner of logistiek planner? We kunnen je tijdelijk ontzorgen.

We kunnen uw vacature tijdelijk invullen met een ervaren planner of planning manager van Déhora. Zo kan u met gerust hart op zoek naar uw nieuwe medewerker. De topplanners van Déhora zijn snel en flexibel inzetbaar op basis van detachering. Ze bieden operationele en tactische ondersteuning op je planning, alsof het je éigen medewerkers zijn.

Onze planners en managers zijn in heel België beschikbaar. Met brede kennis en ervaring inzake personeelsplanning en software.

Meer over interim planners en managers