Op zoek naar een nieuwe planner?

Bij een krimpende arbeidsmarkt kan werving een flink struikelblok zijn. Zeker in het vakgebied van planning. Déhora helpt u om de juiste man of vrouw te vinden. Of u nu op zoek bent naar een personeelsplanner, manpower planner, logistiek planner, dispatcher of transportplanner. Wij gaan gericht op zoek naar uw nieuwe medewerker en zorgen voor een goede invulling van uw vacature.

zoektocht naar een nieuwe personeelsplanner werving en selectie

Wij vinden uw nieuwe planner!

We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek.  Hoe ziet uw werkomgeving eruit? Hoe ziet uw planning eruit? Hoe komen werkroosters tot stand?  Welk profiel zoekt u?  Zijn er doorgroeimogelijkheden? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Na een uitgebreide kennismaking hebben we een duidelijk beeld van uw vacature. En van de planner die u zoekt: personeelsplanner, dispatcher, logistiek planner, planner van servicetechniekers,...  We maken een duidelijk functie- en competentieprofiel op. Vervolgens gaan we op zoek naar kandidaten die goed passen binnen uw specifieke wensen en uw organisatiecultuur.

Hiervoor maken we gebruik van verschillende bedrijfseigen kanalen, waaronder ons netwerk van planners en onze interne databank van kandidaten.

dispatcher plannen werkroosters

Screening en toetsing van planners

Hebben we een aantal geschikte planners gevonden? Of zijn er interne kandidaten die u wilt laten toetsen voor de vacature? Dan volgt een uitgebreide screening.

We beoordelen de kandidaten op kennis, ervaring en de “fit” met uw organisatie. Per kandidaat ontvangt u een uitgebreide rapportage en ons advies. Voor de toetsing van planners, dispatchers en workforce managers hebben we een eigen ontwikkeld assessment . We testen we op capaciteiten, persoonlijkheid, vakbeheersing en groeipotentieel.

Lees meer: de toetsing van planners
déhora personeelsplanning bob aan de slag met uurroosters

Nu onmiddelijk een planner nodig?

Zoekt u per direct een nieuwe dispatcher, personeelsplanner of logistiek planner? We kunnen uw vacature tijdelijk invullen met een ervaren planner of planning manager van Déhora. Zo kan u met gerust hart op zoek naar uw nieuwe medewerker.

Onze planners en managers zijn in heel België beschikbaar. Met brede kennis en ervaring inzake personeelsplanning en softwarE.

Meer over interim planners en managers