Je personeelsplanning verbeteren? Start met een Déhora Planscan. 🔍
déhora personeelsplanning in dienstverlening

Personeelsplanning in zakelijke en persoonlijke dienstverlening

Als organisatie in de zakelijke of persoonlijke dienstverlening is een goede service uitermate belangrijk. De uitdaging bestaat eruit om een balans te vinden tussen servicekwaliteit, kosten en efficiëntie.

De concurrentie tussen dienstverlenende organisaties is erg groot. Of u nu actief bent in catering, schoonmaak, callcentra of veiligheid:  er is een toenemende druk op bruto marge.  Zowel klanten als opdrachtgevers trachten eigen kosten te drukken. En dat vertaalt zich in lagere tarieven en een toenemende werkdruk.  Kan u dit opvangen met uw huidige personeelsplanning?

Time-Care-software-zelfroosteren-771x500

Slimme werkroosters

De eerste reflex is vaak om te gaan besparen op personeelskosten. In dienstverlenende organisaties is dit vaak de grootste kostenpost. In de beveiliging en de schoonmaak kan dit percentage oplopen tot 90%.  Maar zet medewerkers te lang onder druk , of betaal ze te weinig, en ze haken af. En dit kost weer veel tijd en inspanning. Dat kan zeker anders. Door een slimmere en flexibelere personeelsplanning. En daar kunnen wij u bij helpen.

Slimmere personeelsbezetting

Bij deze en andere vraagstukken inzake uw personeelsplanning kan Déhora u ondersteunen. Dat kan o.a. door