Déhora en ISO 27001

Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener. Onze ISO certificering toont aan dat wij voldoen aan zeer strenge eisen rondom informatiebeveiliging, hier zijn wij dan ook erg trots op. En het is voor jou als opdrachtgever of partner extra interessant.

iso dehora certificaat
iso dehora certificaat
iso dehora certificaat
déhora personeelsplanning software planpoint

Informatiebeveiliging bij Déhora

De bescherming van de gegevens van onze opdrachtgevers staat bij al onze diensten al sinds de start hoog in het vaandel.

Het discreet en veilig omgaan met informatie nemen wij al sinds de oprichting van Déhora zeer serieus. Bij elke opdracht staat de veiligheid en integriteit van informatie voorop. Ongeacht of het gaat over een kleine of grote adviesopdracht, de implementatie van software of tijdelijke ondersteuning door een planner. Hoewel de certificering ook niet echt een verrassing is, zijn we zeer trots dat we dit kunnen tonen.

iso certificaat déhora

Waar staat ISO 27001 voor?

Met ISO 27001 bewijst Déhora dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gevoelige informatie worden afgedekt.

ISO 27001 is wereldwijd de grootst erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Deze norm specificeert strenge eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). De norm beschrijft zowel de implementatie-eisen als de documentatie van een ISMS. ISO 27001 omvat een onafhankelijke evaluatie door middel van een grondige externe audit. Deze audit wordt elk jaar herhaald.

personeelsplanning vaardigheden voorwaarden Déhora

En wat betekent dit voor jou?

Deze certificering bewijst dat je als opdrachtgever jouw informatie volledig aan ons kan toevertrouwen.

Om jouw (en onze) bedrijfsinformatie op de juiste manier te beschermen hebben wij een strikt informatiebeveiligingsbeleid opgesteld voor al onze diensten en producten. Dit omvat regels, maatregelen en procedures die gedragen worden door iedereen binnen de Déhora Consultancy Group. Deze prestatie bewijst ook dat wij er alles aan doen om een betrouwbare en veilige dienstverlening te bieden. Daarenboven blijven we ons informatiebeveiligingsbeleid continu verbeteren. Jaarlijks wordt gecontroleerd of we dit op de juiste manier doen.

De voordelen op een rij

Voor onze opdrachtgevers en partners

Bescherming

Jij vertrouwd ons persoonsgegevens toe. Wij doen er alles aan om veilig met die gegevens om te gaan, en we beschermen deze gegevens op verschillende manieren tegen toegang van onbevoegden.

Veilige informatie

Al jouw en onze informatie is veilig opgeslagen en beschermd tegen dataverlies. Deze bescherming bieden wij zowel nu als bij de doorontwikkeling van onze diensten en software.

Wereldwijde standaard

ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Al onze vestigingen zijn beoordeel door een onafhankelijke externe partij en we voldoen aan alle geldende richtlijnen.

Organisatiebreed

De ISO certificiering is van toepassing op onze volledige bedrijfsvoering, niet enkel bij de ontwikkeling van software. Al onze medewerkers zijn getraind en gescreend, waardoor jouw gegevens in goede handen zijn.