Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener meer informatie

Onze klanten

Wij zijn erg trots op onze klanten - ongeacht uit welke sector of van welke omvang. Lees hier enkele projecten die we samen hebben verwezenlijkt.

Déhora planpoint hilaire van der haeghe
Planning van techniekers en materiaal efficiënter met Planpoint

Om materieel, demo’s en techniekers optimaal te doen renderen, gaat Hilaire Van der Haeghe aan de slag met het Planpoint planningsoftware

déhora otary personeelsplanning
Tijdelijke ondersteuning en rekrutering nieuwe planner

Déhora hielp Otary bij de tijdelijke invulling van rol van offshore planner en coördinator, alsook bij de zoektocht naar een vaste medewerker voor de job.

motrac klantenverhaal déhora
Audit en operationele ondersteuning op de planningsafdeling

Een interim planner van Déhora stond paraat en kon meteen worden ingeschakeld als voltijds vervanger, zo was de continuïteit op de planning verzekerd.

Déhora klant dedecker van riet
Chauffeurs kiezen zélf werktijden met zelfroosteren

Familiebedrijf De Decker- Van Riet startte enkele maanden geleden met een proefproject zelfroosteren. Chauffeurs van de stelplaats te Malderen konden vanaf dan zélf werktijden kiezen

Déhora personeelsplanning basic fit
Organisatie centrale planning en tijdelijke personeelsplanner

Een topplanner van Déhora hielp bij het opzetten van de centrale planning van vlinderteams. Flexibele gastheren en gastvrouwen die in verschillende clubs inspringen.

OCMW mortsel woonzorgcentrum zelfroosteren
Zelfroosteren in woonzorgcentrum Meerminnehof en BKO Mortsel

Zelfsturing en medezeggenschap zit Mortsel in het dna, daarom wilt Mortsel de betrokkenheid van haar medewerkers stimuleren. Déhora hielp Mortsel bij de implementatie van zelfroosteren.

sabcobel déhora personeelsplanning
Tijdelijke versterking en zoektocht naar een nieuwe dispatcher

Onverwachts besloot de service planner van Sabcobel om de firma te verlaten. Déhora zocht en vond een nieuwe medewerker en detacheerde tussentijds een eigen topplanner

front ocmw mortsel déhora zelfroosteren
Opstart en implementatie van zelfroosteren

Het woonzorgcentrum Karel Picqué te Deinze maakt al een tijdje gebruik van het zelfroosteren. Daarmee komt het woonzorgcentrum tegemoet aan de vraag van medewerkers naar meer inspraak bij het opstellen van de werkroosters.

Asster begeleiding personeelsplanning
Interim management en hulp bij opzet van centrale planning

Door o.a. een grote fusie was de personeelsplanning bij Asster erg versnipperd. Asster zag samen met Déhora kansen om haar personeelsplanning te uniformiseren en beter te organiseren.