Onze opdrachtgevers

Wij zijn trots op onze referenties, en die delen we graag met u
Bekijk een aantal projecten die we hebben gerealiseerd.

planning agentschap integratie en inbugering
Efficiëntie, inzicht en rust in planning

jaarlijks organiseert het agentschap Integratie en Inburgering cursussen voor ca 14000 anderstaligen. Er werd gezocht naar mogelijkheden om die planning sneller, efficiënter en beter te laten verlopen. Déhora schoot te hulp, en leverde resultaat!

Miele personeelsplanning uurroosters interim planner coaching
Planning bij Miele- immer besser!

Miele België zag volop kansen voor een betere planning van haar techniekers. Daarvoor was o.a. een betere werkorganisatie voor nodig. Ook deed Miele beroep op een tijdelijke planner van Déhora.

Logo Multiobus - personeelsplanning in het openbaar vervoer
Persoonsvriendelijk plannen bij Multiobus

Bij Van Mullem & Zonen bvba en bij Autobussen P. Van Mullem was er oor naar de methodiek van het zelfroosteren bij De Lijn. In 2013 maakten ze samen met Déhora zélf de overstap naar persoonsvriendelijke werktijden.

lubrizol chemie ploegen roosters
Duurzame flexibiliteit in een vast ploegenrooster

Duurzame flexibiliteit creëren in een vast ploegenrooster, dat voor alle werknemers een voorspelbaar, gezond én sociaal uurrooster moet opleveren, is niet evident. Lubrizol deed het met Déhora!

jan portaels personeelsplanning uurroosters
Nieuwe werkroosters voor ziekenhuis Jan Portaels

AZ Jan Portaels te Vilvoorde kreeg van de Vlaamse Overheid opdracht om een nieuw ziekenhuis te bouwen. Samen met Déhora deed AZ JP de denkoefening rond nieuwe uurroosters, werkbelasting en capaciteitsplanning.

sabic zelfroosteren chemie
De winst van zelfroosteren in de chemie

in de Sabic plant te Bergen op Zoom heeft de vaste vijfploegendienst plaatsgemaakt voor zelfroosterende medewerkers. SABIC won hiermee de Responsible Care-prijs 2016 van de VNCI. Voor de opstart en de implementatie deed Sabic beroep op Déhora