Onze opdrachtgevers

Wij zijn trots op onze referenties, en die delen we graag met u
Bekijk een aantal projecten die we hebben gerealiseerd.

sarens personeelsplanning roosters riggers
Geen planning te zwaar, niets te hoog.

De vaste rigger planner van Sarens kondigde aan dat hij voor langere tijd afwezig zou zijn. Déhora zorgde last minute voor een tijdelijke invulling van de plannersfunctie

zelfroosteren interparking eigen werktijden
Invulling flexibiliteit en plus- en minuren

Interparking koos met de hulp van Déhora voor zelfroosteren als oplossing voor de gevraagde medezeggenschap van werknemers rond invulling van werktijden en dus ook plus- en minuren

dehora_logo ikea personeelsplanning
Handige tool biedt Ikea België inzicht

Wat is een ideale contractenmix? Déhora ontwikkelde voor Ikea samen met zijn partner Ximes een softwaretoepassing voor Ikea.

logo somati déhora personeelsplanning
Extra hulp bij plannen van techniekers

Door het uitvallen van een planner geraakte de planningsafdeling bij Somati Fie onderbemand. Gelukkig kon Somati snel beroep doen op een tijdelijke planner van Déhora

Planning personeel Brussels Airlines manpower planning
Now boarding – Personeelsplanner bij Brussels Airlines

Brussels Airlines had dringend nood aan extra ondersteuning. Onmiddellijk werd een interim planner van Déhora ingeschakeld. Dankzij de meerwaarde van een Déhora planner werden er ook een aantal verbeteringen toegepast.

planning agentschap integratie en inbugering
Efficiëntie, inzicht en rust in planning

Het agentschap vroeg raad aan Déhora om de planning van cursussen efficiënter, sneller en eenvoudiger te laten verlopen. Déhora leverde een planner én ontwierp een planningssoftware.

Miele personeelsplanning uurroosters interim planner coaching
Planning bij Miele- immer besser!

Miele België zag volop kansen voor een betere planning van haar techniekers. Daarvoor was o.a. een betere werkorganisatie voor nodig. Ook deed Miele beroep op een tijdelijke planner van Déhora.

Logo Multiobus - personeelsplanning in het openbaar vervoer
Persoonsvriendelijk plannen bij Multiobus

Bij Van Mullem & Zonen bvba en bij Autobussen P. Van Mullem was er oor naar de methodiek van het zelfroosteren bij De Lijn. In 2013 maakten ze samen met Déhora zélf de overstap naar persoonsvriendelijke werktijden.

lubrizol chemie ploegen roosters
Duurzame flexibiliteit in een vast ploegenrooster

Duurzame flexibiliteit creëren in een vast ploegenrooster, dat voor alle werknemers een voorspelbaar, gezond én sociaal uurrooster moet opleveren, is niet evident. Lubrizol deed het met Déhora!