Onze klanten

Wij zijn erg trots op onze klanten - ongeacht uit welke sector of van welke omvang. Lees hier enkele projecten die we samen hebben verwezenlijkt.

thuisverpleging thuishulp planpointac
Thuisverpleging met Planpoint. Vaarwel gedoe en lijstjes!

De Thuisverpleegster vond met Planpoint de personeelsplanning software die ze nodig hadden. Slimme planning en integratie met payroll.

Rousselot Déhora personeelsplanning
Rousselot Gent rekent op advies en hands-on ondersteuning

Rousselot schakelde de hulp in van Déhora voor de optimalisatie van ploegenroosters. Aanvullend de organisatie rekenen op een tijdelijke planner.

déhora personeelsplanning brussels airport company
Efficiënter en slimmer plannen op de Luchthaven van Zaventem

Ontdek hoe Brussels Airport Company haar personeelsplanning op de luchthaven slimmer en efficiënter maakt met de ondersteuning van Déhora en Planpoint.

ecolab planning personeelsplanning
Ecolab kiest voor advies en uitbesteding van service planning

Déhora zorgt voor continuïteit en kwaliteit bij de planning van techniekers van Ecolab. Ecolab besteedt haar technical planning uit aan het Planning Service Center van Déhora.

Déhora planpoint hilaire van der haeghe
Optimale planning van techniekers en materialen dankzij Planpoint

Om materieel, demo’s en techniekers optimaal te doen renderen, gaat Hilaire Van der Haeghe aan de slag met het Planpoint planningsoftware

Déhora personeelsplanning basic fit
Personeelsplanning en centrale aansturing in topvorm bij Basic-fit

Een topplanner van Déhora hielp bij het opzetten van de centrale planning van vlinderteams. Flexibele gastheren en gastvrouwen die in verschillende clubs inspringen.

déhora otary personeelsplanning
Tijdelijke ondersteuning en rekrutering nieuwe planner

Déhora hielp Otary bij de tijdelijke invulling van rol van offshore planner en coördinator, alsook bij de zoektocht naar een vaste medewerker voor de job.

duurzame flexibilisering werktijden audi déhora
Baanbrekende samenwerking voor duurzame en flexibele werktijden

Audi klopte aan de deur bij Déhora met de vraag om advies rond flexibilisering. Een plus-minussysteem op 6 jaar werd toegepast. Baanbrekend op zijn minst!

motrac klantenverhaal déhora
Audit en operationele ondersteuning op de planningsafdeling

Om enkele planningsuitdagingen het hoofd te bieden liet Motrac door Déhora een audit of Planscan uitvoeren. Later deed Motrac ook een beroep op tijdelijke ondersteuning door een Déhora topplanner.

Déhora klant dedecker van riet
Chauffeurs kiezen zélf werktijden dankzij zelfroosteren

Familiebedrijf De Decker- Van Riet startte enkele maanden geleden met een proefproject zelfroosteren. Chauffeurs van de stelplaats te Malderen konden vanaf dan zélf werktijden kiezen

OCMW mortsel woonzorgcentrum zelfroosteren
Zelfroosteren in woonzorgcentrum Meerminnehof en BKO Mortsel

Zelfsturing en medezeggenschap zit Mortsel in het dna, daarom wilt Mortsel de betrokkenheid van haar medewerkers stimuleren. Déhora hielp Mortsel bij de implementatie van zelfroosteren.

sabcobel déhora personeelsplanning
Tijdelijke versterking en zoektocht naar een nieuwe dispatcher

Onverwachts besloot de service planner van Sabcobel om de firma te verlaten. Déhora zocht en vond een nieuwe medewerker en detacheerde tussentijds een eigen topplanner