Onze opdrachtgevers

Wij zijn trots op onze referenties, en die delen we graag met u
Bekijk een aantal projecten die we hebben gerealiseerd.

Miele personeelsplanning uurroosters interim planner coaching
Planning bij Miele- immer besser!

Miele België zag volop kansen voor een betere planning van haar techniekers. Daarvoor was o.a. een betere werkorganisatie voor nodig. Ook deed Miele beroep op een tijdelijke planner van Déhora.

Logo Multiobus - personeelsplanning in het openbaar vervoer
Persoonsvriendelijk plannen bij Multiobus

Bij Van Mullem & Zonen bvba en bij Autobussen P. Van Mullem was er oor naar de methodiek van het zelfroosteren bij De Lijn. In 2013 maakten ze samen met Déhora zélf de overstap naar persoonsvriendelijke werktijden.

lubrizol chemie ploegen roosters
Duurzame flexibiliteit in een vast ploegenrooster

Duurzame flexibiliteit creëren in een vast ploegenrooster, dat voor alle werknemers een voorspelbaar, gezond én sociaal uurrooster moet opleveren, is niet evident. Lubrizol deed het met Déhora!

jan portaels personeelsplanning uurroosters
Nieuwe werkroosters voor ziekenhuis Jan Portaels

AZ Jan Portaels te Vilvoorde kreeg van de Vlaamse Overheid opdracht om een nieuw ziekenhuis te bouwen. Samen met Déhora deed AZ JP de denkoefening rond nieuwe uurroosters, werkbelasting en capaciteitsplanning.

sabic zelfroosteren chemie
De winst van zelfroosteren in de chemie

in de Sabic plant te Bergen op Zoom heeft de vaste vijfploegendienst plaatsgemaakt voor zelfroosterende medewerkers. SABIC won hiermee de Responsible Care-prijs 2016 van de VNCI. Voor de opstart en de implementatie deed Sabic beroep op Déhora

muntpunt bibliotheek zelfroosteren brussel
Medewerkers vullen eigen werkrooster in bij MuntPunt

:Om medewerkers de flexibiliteit van Het Nieuwe Werken te garanderen in functies waar aanwezigheid ter plaatse vereist is, koos Muntpunt voor zelfroosteren met Déhora.

gasthuiszusters antwerpen ziekenhuis planning
Centrale planning en vermindering overuren

GasthuisZusters Antwerpen is een organisatie van zorg- en welzijnsvoorzieningen. De groep bestaat uit een ziekenhuis met drie campussen en meerdere woonzorgcentra. Vanuit het verleden waren veel overuren opgebouwd. GZA deed een beroep op Déhora

familiehof schelle zelfroosteren
Flexibele en evenwichtige werktijden bij Familiehof Schelle

Woonzorgcentrum Familiehof is een zorgonderneming uit Schelle (Antwerpen) met een capaciteit van 84 residenten. Om tegemoet te komen aan de wensen van bewoners en medewerkers besloot Familiehof om een flexibele werkplanning toe te passen.

brussels airport company planning workforce
Bijzondere werkomgeving vraagt bijzondere planning

Brussels Airport company, de uitbater van de luchthaven te Zaventem, deed de voorbije jaren meermaals beroep op de ondersteuning van Déhora. O.a. voor de professionalisering van de planning, maar ook voor de inzet van een interim planner.