Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Referenties

Benieuwd naar hoe een samenwerking met Déhora verloopt? Neem dan zeker eens een kijkje naar de referenties van onze verschillende klanten! Van zelfroosteren tot een tijdelijke personeelsplanner: hier kom je te weten hoe we te werk gaan.

Motrac service planning personeelsplanning
Tijdelijke ondersteuning op de planningsafdeling

In 2014 deed Motrac reeds een beroep op advies van Déhora voor de verbetering van haar werkplanning. Sinds 2019 biedt Déhora tijdelijk operationele versterking met een ervaren topplanner.

de decker van riet personeelsplanning
De Decker – Van Riet laat medewerkers zelf werktijden inplannen

Familiebedrijf De Decker- Van Riet startte enkele maanden geleden met een proefproject zelfroosteren. Chauffeurs van de stelplaats te Malderen konden vanaf dan zélf werktijden kiezen

basic fit personeelsplanning dehora
Tijdelijke planner voor Basic-Fit

Basic-Fit werkt voortdurend aan vernieuwing. Een topplanner van Déhora hielp bij het opzetten van de centrale planning van vlinderteams. Flexibele gastheren en gastvrouwen die in verschillende clubs inspringen.

ocmw mortsel zelfroosteren
Zelfroosteren met OCMW Mortsel

Zelfsturing en medezeggenschap zit Mortsel in het dna, daarom wilt Mortsel de betrokkenheid van haar medewerkers stimuleren. Via Déhora kwam OCMW Mortsel bij het zelfroosteren terecht. Een schot in de roos!

sabcobel personeelsplanning
Tijdelijke personeelsplanner voor Sabcobel

Onverwachts besloot de service planner van Sabcobel om de firma te verlaten. Déhora zocht en vond een nieuwe medewerker en detacheerde tussentijds een eigen topplanner

ocmw deinze zelfroosteren
Zelfroosteren bij OCMW Deinze

Het woonzorgcentrum Karel Picqué te Deinze maakt al een tijdje gebruik van het zelfroosteren. Daarmee komt het woonzorgcentrum tegemoet aan de vraag van medewerkers naar meer inspraak bij het opstellen van de werkroosters.

asster personeelsplanning roosters
Uniformiteit in personeelsplanning na fusie Asster

Door o.a. een grote fusie was de personeelsplanning bij Asster erg versnipperd. Asster zag samen met Déhora kansen om haar personeelsplanning te uniformiseren en beter te organiseren.

sarens personeelsplanning roosters riggers
Geen planning te zwaar, niets te hoog.

De vaste rigger planner van Sarens kondigde aan dat hij voor langere tijd afwezig zou zijn. Déhora zorgde last minute voor een tijdelijke invulling van de plannersfunctie

logo somati déhora personeelsplanning
Extra hulp bij plannen van techniekers

Door het uitvallen van een planner geraakte de planningsafdeling bij Somati Fie onderbemand. Gelukkig kon Somati snel beroep doen op een tijdelijke planner van Déhora