Time Care Suite

Zelfroosteren en personeelsplanning

time care suite planportaal dehora

Waarom Time Care?

  • Schaalbaar van kleine naar grote organisaties
  • Verschillende uitbreidingen en modules
  • Naadloze koppeling met backoffice
  • Kostenbesparend en efficiënt

Time Care Suite: veelzijdige planningssoftware

Time Care is een intelligente en gebruiksvriendelijke software voor de planning van personeel en werk. Dankzij modules is deze toepassing schaalbaar naar de noden van je eigen organisatie, ongeacht de sector of grootte. Deze ijzersterke tool is ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen inzake gebruiksgemak, integratie, efficiëntie, veiligheid en dienstverlening. Ontdek het gewoon zelf

Vraag een demo Download brochure

time care roosters personeel

Flexibel en schaalbaar

Dankzij diverse features en modules is Time Care Suite een van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning op de markt.

De planningssoftware kan zo worden ingericht dat deze optimaal aansluit bij uw werkprocessen en wensen. De planningstool en haar modules kunnen ook naadloos gekoppeld worden aan je verschillende backoffice oplossingen. Van payroll tot (mobiele) tijdsregistratie. Dankzij de aanpasbaarheid van verschillende bouwstenen, kan Time Care Suite worden gebruikt in verschillende types bedrijven, in uiteenlopende sectoren.

time care screenshot 2

Verschillende types planning

Time Care Suite kan worden gebruikt voor verschillende soorten planning. De software wordt ingericht op maat van uw processen.

Time Care is ijzersterk in het maken van standaard personeelsroosters. Zowel eenvoudige roosters, maar net zo goed cyclische roosters voor ploegendiensten. Je planners maken eenvoudig een vakantieplanning, weekplanning,…Daarbij kan je automatisch laten controleren op diverse regels.  Je medewerkers kunnen ook zelf voorkeuren of wensen indienen ten aanzien van werktijden of het werkrooster. Ook takenplanning behoort tot de mogelijkheden. Als kers op de taart is Time Care dé tool bij uitstek voor organisaties die willen gaan zelfroosteren.

time care screenshot 1

Slimmer en leuker plannen

Een gebruiksvriendelijke plansoftware voor organisaties die nood hebben aan een open, effectieve en responsieve planningstool.

Time Care is een geweldige oplossing voor het vinden, plannen en aansturen van je medewerkers. Maak gebruik van verschillende roosterweergaves, die je naar wens kan aanpassen. Vind snel medewerkers voor je openstaande diensten, en bewaar een overzicht van wie wanneer beschikbaar is. Maak werkroosters voor verschillende planperiodes en stuur bij waar nodig. Als planner of leidinggevende heb je altijd inzicht in de belangrijkste statistieken zoals productiviteit, open diensten,…

time care personeelsplanning overzicht

Features en modules

Verschillende features en modules zijn al standaard beschikbaar. Daarna kan je gaan uitbreiden op basis van de wensen van je organisatie.

De belangrijkste standaard functionaliteiten zijn o.a. een controle op tijdsregels, bonus templates, geavanceerde rapporten, e-mail en sms functies. Voor een integrale planningsoplossing zijn er extra modules.. Deze modules helpen je om tijd en efficiëntie te winnen in allerlei processen die nauw verbonden zijn met je personeelsplanning. Afhankelijk van je concrete behoeftes kunnen modules zelfs op maat worden ingericht.

Graag een demo?

Ontdek gewoon zélf de kracht van deze planningssoftware. Laat een bericht achter