Opleidingen in personeelsplanning

De Déhora Academy is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in dispatching en personeelsplanning. Zowel voor operationele planners als voor managers. De afgelopen 32 jaar hebben wij meer dan 10.000 professionals opgeleid en daar zijn we best trots op.

assessment en testen personeelsplanner

Déhora Academy

Ondersteuning bij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en gedrag in personeelsplanning

De experts van Déhora hebben de stellige overtuiging dat plannen een vak is. Een prachtig vak met een enorme impact op mensen en organisaties. Keuzes in de planning bepalen bijvoorbeeld de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, de flexibiliteit van de organisatie en de kwaliteit en de kosten van producten en diensten. Déhora heeft in de afgelopen 30 jaar bewezen dat organisaties met wat hulp grote stappen kunnen zetten om de planning te verbeteren.

Bekijk het volledige aanbod
dehora

Ervaringen van cursisten

Welke resultaten behalen ze dankzij de Déhora Academy?

  • 8.9 is de gemiddelde beoordeling van cursisten en de opdrachtgevers;
  • 80% van planners en managers geeft aan verrast te zijn over de praktijkgerichtheid van trainingen en onderstreept het enthousiasme om met die kennis aan de slag te gaan;
  • Deelnemers melden dat zij 12 maanden na hun opleiding ook heel wat kosten hebben weten te besparen;
  • 75% van de cursisten ontwikkelt zich niet alleen als planprofessional, maar ook op persoonlijk vlak.
Déhora bijeenkomst

Kennisnetwerk PLAN!

Permanente kennisdeling en ontwikkeling

Déhora faciliteert de kennisdeling tussen planprofessionals (planners, planmanagers, HR medewerkers) uit diverse sectoren. En dat doen we via het netwerk PLAN! Tweemaal per jaar vindt er een evenement plaats waarbij PLAN!-leden elkaar ontmoeten en inzicht krijgen in nieuwe ontwikkelingen en best practices binnen het planvak. Deelname is gratis!

Nog geen lid?