Hoe goed is je personeelsplanning? Waar kan je verbeteren? Doe de Plancheck! 🔍

Geef je kennis een boost

Vergroot je kennis op het gebied van personeelsplanning, blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Ontdek hier artikelen, downloads en andere hulpmiddelen.

dehora balanceren met arbeidstijden
Keynote: Strategische workforce planning 2025

In deze boeiende keynote neemt Ben Jansen, CEO van de Déhora Consultancy Group, je mee in een inspirerend verhaal over de toekomst van personeelsinzet en werktijd.

dehora software teamplanning personeel
Zo maak je een personeelsrooster!

Bezorgt het maken van personeelsroosters je kopzorgen? Wil je graag weten hoe je slimmer en betere werkroosters maakt? ? In 1 dag leer je stap voor stap alle kneepjes van het vak.

dehora personeelsplanning
Hoe maak je een roosterbeleid?

In het roosterbeleid staan de spelregels voor de planning. Onmisbaar natuurlijk, maar veel organisaties vinden het moeilijk om een goed beleid op te stellen

plus minus conto jaarurensystematiek flexibiliteit
Planning analytics – meten is weten!

De complexiteit van personeelsplanning neemt toe. Het is dus erg belangrijk om beslissingen goed te onderbouwen met correcte en actuele informatie.

stappenplan personeelsrooster personeelsplanning
Capaciteitsplanning en verlofbeleid

In deze training leer je hoe je stapsgewijs een capaciteitsplanning kan maken, en hoe je een passend verlofbeleid kan definieren.

personeelsplanning techniekers services
Plannen van techniekers

Deze workshop is een must voor planners, dispatchers en service managers. Voor iedereen die betrokken is bij de planning van onderhoud, installaties en reparaties.

personeelsplanner zorgsector roosters
Personeelsplanning in de zorgsector

Praktijkgerichte workshop over personeelsplanning in de zorgsector. Specifiek gericht op woonzorgcentra, ziekenhuizen en opvangcentra.

personeelsplanning thuiszorg thuishulp
Personeelsplanning in thuiszorg

Leerrijke en praktijkgerichte workshop is voor iedereen uit thuiszorg of gezinszorg die zorgt voor planning van thuishulp en clienten.

multitasking personeelsplanner dispatcher
Effectief communiceren als planner

In deze praktische workshop leer je als planner of dispatcher hoe je helder en doeltreffend kan communiceren en rapporteren.

Wil je niets missen?

Elk kwartaal de nieuwe tips in je mailbox

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.