Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Personeelsplanning in thuiszorg en gezinshulp

Thuiszorgplanner

dehora thuiszorgplanner personeel

Waarom kiezen voor Thuiszorgplanner?

  • Medewerkers en cliënten
  • Efficiënt en overzichtelijk
  • Koppelingen met backoffice
  • Detailrapporten F53

Software voor planning in de thuiszorg

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke software voor medewerkersplanning in thuiszorg, thuishulp of poetshulp? Met de ThuiszorgPlanner bieden we je een uitstekende oplossing. Beheer klanten, wijs taken toe en plan je medewerkers in. Uiteraard op basis van de werkregimes en wensen van je medewerkers.

Vraag een demo
software personeelsplanning ondersteuning

Grip op je roosters

Met de ThuiszorgPlanner hou je een helder overzicht van cliënten en medewerkers. Plan thuishulp volgens de zorgbehoefte van cliënten.

De Thuiszorgplanner ondersteunt je bij het optimaal in roosteren van medewerkers. Plan eenvoudig zorgposten in en wijs medewerkers toe aan cliënten. Even eenvoudig kan je thuishulp of thuiszorg weer bijsturen of wijzigen. Bijvoorbeeld door ziekte of last-minute wensen van de cliënt. Hou de wissels tussen medewerkers onder controle en hou rekening met werkregimes, kwalificaties en zelfs persoonlijke wensen. Pieken en dalen worden netjes in kaart gebracht.

software personeelsplanning selectie

Complete planningssoftware

De Thuiszorgplanner is geschikt voor zowel grote als kleine thuiszorg en thuishulp organisaties, met uitgebreide functies.

Het rooster-overzicht is overzichtelijk, en kan worden aangepast per gebruiker.  Cliënten, locaties en medewerkers zie je in één oogopslag. Samen met beschikbaarheden en ingeplande taken. Via klikken-en-slepen kunnen zorgposten snel worden ingepland en even snel weer worden gewijzigd.

Overzicht functionaliteiten

Automatisch inplannen van diensten

Met de Thuiszorgplanner kunnen zorgposten ook gewoon automatisch worden ingepland. Dit op basis van randvoorwarden zoals de beschikbaarheid van klanten en medewerkers, allergieën of persoonlijke wensen van de klant. Voor elke zorgtaak gaat de planningstool op zoek naar de meest geschikte werknemer. het resultaat kan je nadien nog steeds aanpassen.

Geïntegreerd berichtenbord

Gedaan met losse briefjes, memo’s of hectische telefoontjes.  Wil je een medewerker op de hoogte brengen van aanpassingen in de planning? Dankzij een geïntegreerde checklist kan planner of het diensthoofd de juiste medewerker en klant op de hoogte brengen. In alle rust.

Handige templates voor repeterende planning

In heel wat planningen en roosters is er sprake van herhaling. Bijvoorbeeld een thuishulp medewerker die élke woensdag bij eenzelfde cliënt gaat. In de Thuiszorgplanner kan je een taken- of zelfs klantenreeks aanmaken, en die gewoon toepassen op de planning en het planbord. Uiteraard kan je zorgposten nadien weer wijzigen.

Overzichtelijke detailrapporten

Dankzij deze planningssoftware voor thuiszorg beschik je over uitgebreide detailrapporten. Per medewerker, per cliënt maar ook in totaaloverzicht. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand om beslissingen te kunnen maken over personeelsbezetting. Mogelijke tellers en rapporten zijn: individuele medewerkerstellers, een overzicht van beschikbare medewerkers op een bepaald tijdstip, een overzicht van goedgekeurde en aangevraagde verlofdagen op basis van de 2/3e regel,…

Backoffice koppelingen en F53 rapport 

De ThuiszorgPlanner kan naadloos gekoppeld worden met allerlei systemen. Voor o.a. tijdsregistratoe of loonsadministratie. Op basis van geplande (en gerealiseerde) uren kan ook automatisch het F53 rapport worden aangemaakt én verstuurd.

Wat levert de thuiszorgplanner je op?

Verlaging van reistijd en -kosten

Medewerkers tevredenheid

Tijdswinst in planning

Meer weten?

Stuur vrijblijvend een bericht voor een demo of meer informatie