Planningsoftware op maat

Maatwerk en ontwikkeling

Dit kan je verwachten

  • Software op maat van planning en activiteiten
  • Een uitbreiding op bestaande software
  • Volledig op maat planningssoftware
  • Ondersteuning door een ervaren team

Zo gaan we te werk

Softwareoplossing op maat voor personeelsplanning

1
Wensen en activiteiten
Functionele analyse
2
Hybride oplossing
Software aanpassen?
3
Optie: volledig nieuwe oplossing
Maatwerk software
software personeelsplanning selectie

Maatwerk planningstools

Als de functionaliteiten van planningssoftware niet (meer) voldoen aan verwachtingen, heb je twee mogelijkheden. Ofwel stuur je je processen bij, ofwel pas je de software via maatwerk verder aan.

Wij kunnen je daarbij helpen. Déhora beschikt over een team dat voortdurend uitbreidingspakketten en plug-ins ontwikkelt voor standaard planningssoftware. Denk bijvoorbeeld aan een Plandashbord of een webmodule voor Employee Self Service. In veel gevallen biedt een ‘hybride’ vorm van standaardsoftware en aanvullend maatwerk een betaalbare en efficiënte oplossing.

Op zoek naar een oplossing?
software personeelsplanning ondersteuning planning

Planningssoftware op maat

Soms voldoen de functies van een planningstool helemaal niet aan verwachtingen of het werk. Voor organisaties in een nichemarkt is er vaak zelfs geen software voor personeelsplanning.

Dan is planningssoftware op maat een prima oplossing. Maatwerk software sluit naadloos aan op de activiteiten van je organisatie. En zo een tool kan net zo groot, klein, duur of goedkoop zijn als je zelf wil. En het bevat geen overbodige functionaliteiten – waardoor de software overzichtelijk en eenvoudig blijft voor de planners. Andere functionaliteiten kunnen dan weer onderscheidend werken. Met een flexibel framework zijn aanpassingen en uitbreidingen nadien altijd mogelijk.

Vraag naar onze referenties

Kunnen wij je helpen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking