Training en implementatie

Functionele ondersteuning

software personeelsplanning ondersteuning training

Wat kan je verwachten?

  • Soepele transitie naar nieuwe tool(s) voor roosters
  • Hulp bij introductie en gebruik van planningssoftware
  • Ervaren projectbegeleiding en implementatie
  • Inhoudelijke kennisoverdracht inzake planning
plan van aanpak Déhora

Implementatie nieuwe planning software

In praktijk is de implementatie van (nieuwe) software voor personeelsplanning tamelijk complex. Je wilt een verandering doorvoeren zonder dagelijkse werkzaamheden te verstoren.

Als ervaren implementatiepartner kunnen wij je daarbij ondersteunen. Zo kan je de focus blijven houden op je kernactiviteiten. Veranderen van software voor planning vergt een zorgvuldige voorbereiding en aansturing. Onze workforce consultants hebben ruime ervaring in het leiden van veranderingsprojecten en de aansturing van organisatieonderdelen.

Wil je meer weten?
methoden en technieken voor personeelsplanning

Functionele ondersteuning en training

Specialisten van Déhora ondersteunen je ook bij het gebruik van software voor je planning. Ook wanneer je al gebruikt maakt van een andere planningssoftware of -module.

We verzorgen de training van planners, leidinggevenden en medewerkers.  Indien je huidige software niet lijkt te voldoen, onderzoeken we waar er een eventuele mismatch is tussen de softwareoplossing en je planningsprocessen. We helpen ook je planning weer op de rails.  Je kan bovendien tijdelijk beroep doen op een planner van Déhora die je planning en roosters waarneemt en aanstuurt.

Wil je meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren