Vragen over de impact van corona op je personeelsplanning? We staan voor je klaar!

Nood aan een tijdelijke workforce manager?

Op zoek naar een ervaren planner die uw personeelsplanning kan aansturen? Die aan de slag gaat met veranderingen, of die de weg klaarstoomt voor een nieuwe organisatie of bezetting. Die vindt u bij ons!

déhora academy training in werktijden werkroosters en personeelsplanning

Grip op personeelsplanning

Wilt u graag veranderingen doorvoeren in de organisatie van uw planning? Nieuwe uurroosters of planmethode? Bent u op zoek naar een ervaren kracht om uw planning (verder) te professionaliseren? Of zoekt u tijdelijk vervanging van uw hoofd planning?

We bieden ondersteuning bij al deze situaties, dankzij onze Workforce Managers. Met de ondersteuning van een Workforce Manager garanderen we een betere beheersing van uw planning. En dus meer grip op de organisatie van uw planning, en op alle betrokken processen. Het resultaat is een reductie van verspillende activiteiten. Een betere communicatie tussen afdelingen en kaders, en een resultaatgerichte organisatie van uw planning.

audit van je personeelsplanning met de planscan

Planning in alle sectoren

Onze interim-managers zijn in heel België beschikbaar. Door hun kennis en ervaring op het gebied van personeelsplanning zijn ze snel ingewerkt en breed inzetbaar.

Bovendien brengen onze workforce managers altijd toegevoegde waarde mee. Dankzij de kennis, ervaring en collega’s van Déhora. Wij detacheren interim-managers in verschillende sectoren, zoals:

  • Bouwnijverheid
  • Openbaar vervoer
  • Industrie
  • Transport en logistiek
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorgsector
zoektocht naar een nieuwe personeelsplanner werving en selectie

Een vaste medewerker?

Wenst u ondersteuning bij uw zoektocht naar een vaste planner, dispatcher of workforce manager? Déhora helpt u graag om de juiste man of vrouw te vinden! Onze ervaring en ons netwerk maakt ons bij uitstek geschikt voor de selectie én de beoordeling van uw toekomstige medewerker(s) op de planafdeling.

Meer over werving en selectie