Vragen over de impact van corona op je personeelsplanning? We staan voor je klaar!

Op zoek naar een tijdelijke planner of dispatcher?

Is één van uw personeelsplanners voor langere tijd afwezig? Bijvoorbeeld door vakantie, ziekteverlof of zwangerschap. Of kan je extra hulp gebruiken om bijvoorbeeld zomerperiode te overbruggen? Dan kan de tijdelijke inzet van één of meerdere planners van Déhora een uitkomst bieden.

interim ondersteuning personeelsplanners

Snelle en flexibele ondersteuning

Dankzij een tijdelijke planner van Déhora kunt u snel reageren op onverwachte verstoringen in uw planning. Of u nu nood heeft aan een personeelsplanners, logistiek planner, manpower planner, dispatcher, ..

Ook wanneer u tijdelijk een behoefte aan een personeelsplanner met meer kennis en ervaring kan u bij ons terecht. Onze planners zijn inzetbaar voor verschillende periodes. En dit in heel België. Zowel in de Nederlandse, Engelse als de Franse taal.

kelly dehora interim planner dispatcher

De meerwaarde van een Déhora planner

Onze planners hebben jarenlange ervaring in verschillende organisaties en sectoren. Bovendien kunnen zij aan de slag met allerlei software voor personeelsplanning. Of dit nu gaat over dienstenplanning, takenplanning of routeplanning. Déhora planners zijn snel inzetbaar, zelfstandig, discreet en snel ingewerkt in uw planning.

Onze planners komen trouwens niet alleen! Ze nemen de kennis, ervaring en de diensten van Déhora met zich mee. Een Déhora-planner is (tijdelijk) inzetbaar op basis van detachering.

Wij detacheren planners in verschillende sectoren en bedrijven, zoals:

  • Openbaar vervoer;
  • Installatie en onderhoud;
  • Ziekenhuizen;
  • Beveiliging;
  • Schoonmaak;
  • Industrie;
  • Transport- en logistieke bedrijven;
  • Dienstverlening;
zoektocht naar een nieuwe personeelsplanner werving en selectie

Op zoek naar een vaste planner?

Wenst u ondersteuning bij uw zoektocht naar een vaste planner, dispatcher of zelfs workforce manager? Déhora helpt u graag om de juiste man of vrouw te vinden! Onze ervaring en ons netwerk maakt ons bij uitstek geschikt voor de selectie én de beoordeling van uw toekomstige medewerker(s) op de planafdeling.

Meer over werving en selectie