Extra handen nodig op de planning?

extra handen nodig op de planning

Op elke planningsafdeling zijn er talrijke plannen voor verbetering van de personeelsplanning. Als manager of leidinggevende wil je komaf maken met de pijnpunten en frustraties rond planning. Al dan niet op basis van een jaarplan. Helaas brengt dat ook wat extra werk met zich mee. We weten allemaal dat het in de praktijk eigenlijk al druk genoeg kan zijn. Heb je wat extra handen nodig op de planning? Zo sta je er niet alleen voor! Bij Déhora helpen we je graag op weg.

Je kent het wel, een nieuwe werkwijze of een nieuw systeem om je planning op te maken. Het is een experiment om je medewerkers meer invloed te bieden over uurroosters. Het is een bewogen zomer met extra drukte, en de directie of managers krijgen plots het leuke idee om “eens iets goed uit te laten zoeken”. Verder zien we de zaken zwangerschapsverlof, een griepgolf of een planner met een burn-out op elke planning of dispatch gebeuren. Soms voorzien, maar soms ook onvoorzien. Natuurlijk exact op een moment dat het absoluut niet uitkwam.

Op zulke momenten zou je op de personeelsplanning wat extra handen willen hebben. Of wat extra hersens. Oftewel gewoon wat extra tijd, zodat je zelf aan de slag kan gaan met een vraagstuk over uurroosters of ploegenroosters. Geen nood, we hebben een uitstekend team om je daarbij te helpen!

Gekwalificeerde planners en planning managers

Bij Déhora hebben we met onze interim-planners en interim-managers een perfecte reservebank klaarstaan. Het zijn planners en planning managers die heel goed zijn in het verdedigen. Zij zijn een must en houden de boel graag dicht. Daarnaast beschikken we ook over planners die een enorm loopvermogen hebben. Zij lopen de gaatjes dicht en zorgen voor de snelle counter. Tot slot hebben we onze pinch-hitters, keepers en ook jonge talenten met fantastische passeerbewegingen. Wat hun extra kwaliteit ook is, ze zijn allemaal gekwalificeerd in het vak van planning en gesterkt door hun ervaring in verschillende sectoren.

Ga voor verbetering!

Bij Europa’s grootste specialistische planbureau is je personeelsplanning zeker in goede handen. Dit voor korte, maar ook voor langere periodes. We leveren je de juiste planner of planning manager die je planning zal optimaliseren. Natuurlijk met de juiste kennis en ervaring van sector en planning software. Hierdoor kunnen jij en jouw team volop voor verbetering gaan.

 

Ook interessant

gezondheid bij nachtwerk en ploegendiensten
10 vuistregels voor gezondere en evenwichtige ploegenroosters

Een gebalanceerd rooster kan zowel fysiek als mentaal welzijn positief beïnvloeden. Aan de andere kant kunnen overbelastende, onevenwichtige roosters slaappatronen…

betere planning van personeel
De drie niveaus van personeelsplanning: operationeel tot strategisch

Personeelsplanning op 3 niveaus Een optimale personeelsplanning is verweven met verschillende niveaus in je organisatie. Planning van medewerkers is namelijk…

erreurs
5 veelgemaakte fouten in personeelsplanning

1. Te laat de planning maken Planners of dispatchers zijn soms zo gefocust op dagelijkse gebeurtenissen dat ze te laat…