Werken bij Déhora?

Bij Déhora krijgt je de mogelijkheid om te leren en te werken in een prettige en open bedrijfscultuur. Het multidisciplinaire karakter van Déhora biedt heel wat mogelijkheden voor verschillende soorten specialisten.

vacature déhora werken in workforce planning
job of stage bij déhora
business consultant planning hr

Werken bij Déhora

Bij Déhora kom je terecht in een team van o.a. ervaren planners, managers, bedrijfs- en bestuurskundigen, (arbeids)psychologen, arbeidssociologen, onderzoekers en IT’ers. Je profiteert van heel wat kennis en ervaring. Op korte termijn loop je verschillende uitdagende opdrachten en projecten bij klanten in diverse sectoren. En je doet je héél snel veel ervaring op.  

 

werken bij Déhora charlotte en patrick

Ben jij de collega die we zoeken?

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam en betrouwbaar;
  • sociaal;
  • klantgericht;
  • nieuwsgierig;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellige borrel of uitstap;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf dat marktleider is binnen zijn vakgebied.

Openstaande vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora en herken jij jezelf in de bovenstaande eigenschappen? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures voor opdrachtgevers

Open sollicitatie?

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een job bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor planners, dispatchers en workforce managers. Je spontane sollicitatie zal 1 jaar bijgehouden worden in ons wervingsbestand. Wanneer er binnen Déhora in de loop van het jaar functies zijn waarvoor je een geschikt profiel hebt, zal je sollicitatie voor deze functie(s) in aanmerking genomen worden. Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v. Luk Berlanger) via hr@dehora.be

 

Stage of afstudeeropdracht bij Déhora?

Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Ook voor een werkstage of afstudeeropdracht kan je bij Déhora terecht. Ben je gemotiveerd om snel ervaring op te doen in een professioneel team? Zoek je een stage in Antwerpen?

Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v.Kevin Van Cauwenbergh) via hr@dehora.be . Vermeld duidelijk naar o.a. welk type stage dat je interesse uitgaat, en hoe dit binnen je studies past.

We bieden o.a. de volgende stages aan: