Je personeelsplanning verbeteren? Een slimmere personeelsinzet? We helpen je op weg 🔍

Vacatures

Werk je graag met mensen? Ben je klantvriendelijk en spontaan? Ben je tegelijkertijd analytisch ingesteld? Bekijk dan onze interne en externe vacatures in tal van domeinen en sectoren, en in heel België.

déhora planner personeelsplanning
déhora planner personeelsplanning
déhora planner personeelsplanning

Elke Déhoriaan typeert zich als

  • vakbekwaam en betrouwbaar;
  • sociaal;
  • klantgericht;
  • nieuwsgierig;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellige borrel of uitstap;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf dat marktleider is binnen zijn vakgebied.

Team Déhora samenwerken

Vacatures in ons Software Team

Na een stevige groeispurt is Déhora uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor workforce planning en management. De voorbije jaren zijn ook onze software projecten enorm toegenomen, in omvang en in grootte. En nu willen naar de volgende stap. Onze ambitie is om de komende 3 jaar door te groeien naar dé referentie op het gebied van planningssoftware. Help jij ons om die ambities waar te maken?

Ontdek hier al onze Software Team vacatures
déhora planner personeelsplanning team

Vacatures in planning

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kan werken aan boeiende projecten? Ben jij nieuw in het vak en wil je graag op korte termijn je ervaring uitbreiden? Of wil je als ervaren professional je kennis toepassen in verschillende sectoren?

 

 

Bekijk hier onze planning vacatures
klanten personeelsplanning 2018

Vacatures voor partners

Déhora helpt je bij het vinden van een job als personeelsplanner, dispatcher of serviceplanner bij onze partners, over heel het land.

Bekijk hier de vacatures voor partners
Stage bij Déhora Jolien Thys

Stage lopen bij Déhora

Stage of afstudeeropdracht bij Déhora? Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Bij Déhora kan je rekenen op een boeiende stageplek met de enthousiaste begeleiding van een stagementor die gespecialiseerd is in zijn / haar vak!

Ontdek onze stages voor 2020-2021

Open sollicitatie?

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een job bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor planners, dispatchers en workforce managers. Je spontane sollicitatie zal 1 jaar bijgehouden worden in ons wervingsbestand. Wanneer er binnen Déhora in de loop van het jaar functies zijn waarvoor je een geschikt profiel hebt, zal je sollicitatie voor deze functie(s) in aanmerking genomen worden. Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v. Laura Waets) via hr@dehora.be