Je personeelsplanning verbeteren? Start met een Déhora Planscan. 🔍

Vacatures

Werk je graag met mensen? Ben je klantvriendelijk en spontaan? Zoek je een (nieuwe) uitdaging? Bekijk dan onze vacatures voor personeelsplanners, dispatchers, logistiek planners,... In tal van sectoren, en in heel België.

vacature déhora werken in workforce planning
job of stage bij déhora
business consultant planning hr

Vacatures voor partners

Déhora helpt je bij het vinden van een job als personeelsplanner, dispatcher of serviceplanner. Bekijk onze actuele vacatures hier!

Antwerpen

 

werken bij Déhora charlotte en patrick

Werken bij Déhora?

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam en betrouwbaar;
  • sociaal;
  • klantgericht;
  • nieuwsgierig;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellige borrel of uitstap;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf dat marktleider is binnen zijn vakgebied.

Onze vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora en herken jij jezelf in de bovenstaande eigenschappen? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou!

Open sollicitatie?

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een job bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor planners, dispatchers en workforce managers. Je spontane sollicitatie zal 1 jaar bijgehouden worden in ons wervingsbestand. Wanneer er binnen Déhora in de loop van het jaar functies zijn waarvoor je een geschikt profiel hebt, zal je sollicitatie voor deze functie(s) in aanmerking genomen worden. Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v. Laura Waets) via hr@dehora.be

Stage of afstudeeropdracht bij Déhora?

Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Ook voor een werkstage of afstudeeropdracht kan je bij Déhora terecht. Ben je gemotiveerd om snel ervaring op te doen in een professioneel team? Zoek je een stage in Antwerpen? Bij Déhora kan je rekenen op een boeiende stageplek met de enthousiaste begeleiding van een stagementor die gespecialiseerd is in zijn / haar vak!

We denken vooral aan de volgende studierichtingen:

– Logistiek Management
– Bedrijfsmanagement
– KMO-Management
– Office Management
– Handelsingenieur
– Management Assistant
– Personeelswerk
– Communicatiemanagement
– Marketing

Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v. Laura Waets) via hr@dehora.be . Vermeld zeker naar o.a. welk type stage dat je interesse uitgaat, en hoe dit binnen je studies past.