Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Vacatures voor partners

Met 30 jaar ervaring in workforce planning heeft Déhora een uitgebreid netwerk van organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures in planning of dispatching. Vergeet opstart via interim. Geen gedoe met tijdelijke contracten. Je start meteen vast in dienst bij één van onze partners, in de buurt van jouw woonplaats.

BPK

Transportplanner (Duffel)

BPK Duffel NV is een toonaangevend glastuinbouwbedrijf met een oppervlakte van 20 ha, gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten voor de professionele tuinder. Verder belevert het bedrijf ook een groot kruidenassortiment en diverse soorten sierteeltplanten aan tuincentra en winkelketens in binnen- en buitenland.

Bekijk hier de vacature
BPK

Productieplanner (Duffel)

Belgische Plantenkwekerij Duffel NV is een toonaangevend glastuinbouwbedrijf met een oppervlakte van 20 ha, gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten voor de professionele tuinder. Verder belevert het bedrijf ook een groot kruidenassortiment en diverse soorten sierteeltplanten aan tuincentra en winkelketens in binnen- en buitenland.

Bekijk hier de vacature
Mensura

Planner (Schaarbeek)

Mensura inspireert en helpt de bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder inzetbaar te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid en gezondheid reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat van de bedrijven. Van het strikt wettelijke tot zoveel meer.

Bekijk hier de vacature
Keolis logo

Planner - Dispatcher Openbaar vervoer (Kortenberg)

Keolis is de marktleider in de sector van het bezoldigd vervoer van personen in België. De groep ontwikkelt z’n activiteiten vanuit een veertigtal filialen verspreid over het hele grondgebied.

Bekijk hier de vacature
Trigion Logo

Planning Officer (Antwerpen)

Trigion Security stelt ongeveer 500 mensen te werk in de beveiligingssector. Het maakt deel uit van Facilicom, reeds 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten.

Bekijk hier de vacature
SMT

Technisch planner (Vilvoorde)

SMT is een toonaangevend full service distributiebedrijf, en gaat op zoek naar meerdere technisch planners.

Bekijk hier de vacature
De Polder logo

Dispatcher personenvervoer (Antwerpen)

De Polder, gevestigd in Antwerpen, is het grootste dochterbedrijf van Hansea en is actief binnen het personenvervoer.

Bekijk hier de vacature
SEB

Planningsverantwoordelijke (ingevuld)

SEB Professional Belux is marktleider in het verdelen van professionele koffiemachines met de merken WMF, Schaerer en Curtis. Aangestuurd vanuit het splinternieuwe kantoor en showroom in Aartselaar, zorgen vandaag zo’n 40 medewerkers voor een feilloze service aan de horeca, overheidsinstellingen, kantoorgebouwen, benzinestations en particuliere ondernemingen. Deze groeiende onderneming maakt deel uit van de multinational Groupe SEB, ’s werelds grootste fabrikant van kookgerei.

Bekijk hier de vacature
Logo Minebea vacature

Teamleader customer service - planning (ingevuld)

Minebea Intec is een toonaangevende fabrikant van industriële weeg- en inspectietechnologieën. In de Benelux richt Minebea Intec zich met 20 hoog gemotiveerde medewerkers op de verkoop, inbedrijfstelling en after-sales-service van alle producten. Het Customer Service team ondersteunt vanuit het kantoor in Zellik alle klanten, verkopers en service technici in Nederland, België en Luxemburg.

Bekijk hier de vacature
Logo Troostwijk

Personeelsplanner veilingen (ingevuld)

Troostwijk Auctions is Europa’s grootste B2B online veilinghuis. Alles heeft waarde, maar dat begint natuurlijk bij mensen. Troostwijk Auctions heeft een Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, waar 45 collega’s zich dagelijks inzetten voor een perfect verloop van veilingen over heel het land.

Bekijk hier de vacature
bmb bouwmaterialen vacature déhora

Planner / dispatcher Bouwmaterialen (Antwerpen)

Om nog meer logistieke flexibiliteit te kunnen garanderen aan zijn klanten, zet BMB Bouwmaterialen onder meer in op de centralisatie van de logistieke processen. Die centralisatie zal aangestuurd worden vanuit Antwerpen, waarvoor we vandaag meerdere dispatchers zoeken.

Bekijk hier de vacature
otary logo personeelsplanning

Planning Coördinator offshore wind (INGEVULD)

Otary ontwikkelt, financiert, bouwt en beheert offshore windparken waarmee vandaag 785.000 Vlaamse gezinnen voorzien worden van duurzame elektriciteit.

Bekijk hier de vacature
WFS

Expert personeelsplanner (INGEVULD)

De functie van personeelsplanner is nieuw binnen WFS België. Je zal in de eerste plaats een pioniersrol opnemen binnen de organisatie.

Bekijk hier de vacature
Keolis logo

Planner personenvervoer (Edegem)

Keolis Vlaanderen is een gevestigde waarde in de sector van het bezoldigd personenvervoer in België. Wegens de toenemende groei van hun activiteiten, zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding: 1 planner - dispatcher voor het geregeld én bijzonde geregeld vervoer in de stelplaats Edegem.

Bekijk hier de vacature
Keolis logo

Planner / dispatcher (Genk)

Keolis Vlaanderen is een gevestigde waarde in de sector van het bezoldigd personenvervoer in België. Wegens de toenemende groei van hun activiteiten, zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding: 1 planner - dispatcher voor het geregeld én bijzonde geregeld vervoer in de stelplaats van Bronckaers in Genk.

Bekijk hier de vacature
Logo Daikin

Technical Planner (ingevuld)

Wil je deel uitmaken van een gezond bedrijf dat leider is in duurzame klimaatoplossingen voor zowel industrieel, commercieel als residentieel gebruik?

Bekijk hier de vacature