Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener meer informatie

Vacatures voor partners

We bieden je een vliegende start als vaste workforce planner in een mooie organisatie! Vergeet opstart via interim. Geen gedoe met tijdelijke contracten. Jij start meteen vast in dienst bij één van onze éigen partners, in de buurt van jouw woonplaats. Ontdek welke vacatures er op dit ogenblik open staan.

Otary Déhora offshore planning
ritten personeelsplanning openbaar vervoer
Basic-Fit personeelsplanning vlinderploeg
personeelsplanner eeklo

Planningsverantwoordelijke (Eeklo)

De Groep Ferry Cars is een busbedrijf dat geregeld personenvervoer verzorgt in opdracht van De Lijn en SRWT TEC.

Als Planningsverantwoordelijke zorg je voor de planning van zo’n 70 buschauffeurs voor geregeld vervoer. Je werkt intensief samen met de stelplaatsverantwoordelijken van Menen en Zottegem. Je hebt een sleutelfunctie binnen de organisatie en de dienstverlening.

Bekijk hier de vacature
SMT

Technisch planner (Vilvoorde)

SMT is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, material handling en recycling equipment in België en Luxemburg.

Als planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van 37 vaste techniekers over heel België.

Bekijk hier de vacature
SEB

Service planner (Aartselaar)

SEB Professional Belux is marktleider in het verdelen van professionele koffiemachines met de merken WMF, Schaerer en Curtis.

Vanuit het splinternieuwe kantoor en showroom in Aartselaar, zorgen vandaag zo’n 40 medewerkers voor een feilloze service aan de horeca, overheidsinstellingen, kantoorgebouwen, benzinestations en particuliere ondernemingen. Deze groeiende onderneming maakt deel uit van de multinational Groupe SEB, ’s werelds grootste fabrikant van kookgerei.

Bekijk hier de vacature
Logo Vaillant

Regional Service Planner (ingevuld)

Vaillant biedt kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Vaillant heeft een uitgebreid gamma aan condensatieketels, warmtepompen, zonneboilers en thermostaten.

Bekijk hier de vacature
Cornelis Fencing

Service Planner (Ternat)

Cornelis Fencing is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in terreinbeveiliging en toegangscontrole. Van advies en plaatsing tot onderhoud en reparatie, Cornelis Fencing realiseert projecten in heel België met focus op Brussel en omgeving.

Bij Cornelis Fencing kom je terecht in een groeiende KMO waar je geen nummer bent en waar je wordt betrokken in het beleid van de onderneming. Je krijgt verantwoordelijkheid over je eigen werk en projecten.

Bekijk hier de vacature
Logo Minebea vacature

Planner Field Service (gesloten)

Minebea Intec is een toonaangevende fabrikant van industriële weeg- en inspectietechnologieën. Met het hoofdkantoor in Hamburg, Duitsland, bieden zij producten en diensten aan die al ongeveer 150 jaar staan voor innovatie, prestatie en betrouwbaarheid.

Minebea Intec Benelux bestaat uit ongeveer 20 medewerkers en heeft het kantoor voor de hele regio in Zellik (Brussel). De functie Planner Field Service behoort tot het Customer Service Team.

Bekijk hier de vacature
Trigion Logo

Planning Officer (Gesloten)

Trigion Security stelt ongeveer 500 mensen te werk in de beveiligingssector. Het maakt deel uit van Facilicom, reeds 40 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten.

ls Planning Officer verzorg je de coördinatie tussen het bewakingsbedrijf Trigion, het shared service center en de bewakingsagenten.

Bekijk hier de vacature
logo intradura

Logistiek medewerker (Drogenbos)

Afvalintercommunale Intradura staat in voor het afvalbeheer van 19 gemeenten in de westrand van de provincie Vlaams-Brabant.

Ben jij een waar proactief organisatie- en planningstalent? Stuur jij de chauffeurs en laders op het juiste tijdstip en met de juiste instructies de deur uit? Volg je daarbij ook graag de nodige administratie op? Kan je goed communiceren en inspelen op (soms onverwachte) omstandigheden? Ben je ook stressbestendig en vlot communicatief?

Bekijk hier de vacature
bmb bouwmaterialen vacature déhora

Transportplanner bouwmaterialen (Gesloten)

BMB Bouwmaterialen heeft de ambitie om de beste bouwmaterialenhandel van België te zijn. Vandaag telt de groep 200 werknemers verdeeld over 9 vestigingen.

Om nog meer logistieke flexibiliteit te kunnen garanderen aan zijn klanten, zet BMB Bouwmaterialen onder meer in op de centralisatie van de logistieke processen. Die centralisatie zal aangestuurd worden vanuit Antwerpen, waarvoor we vandaag meerdere transportplanners zoeken.

Bekijk hier de vacature
personeelsplanner eeklo

Planning manager (Gesloten)

Muylaert NV is een busbedrijf dat onder andere geregeld personenvervoer verzorgt en schoolvervoer organiseert.

Als planning- en stelplaatsverantwoordelijke organiseer je het werk voor een 30-tal chauffeurs.

Bekijk hier de vacature
Mensura

Planner (ingevuld)

Mensura inspireert en helpt de bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder inzetbaar te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid en gezondheid reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan.

Als Planner sta je in voor efficiënte en correcte planning van de artsen, verpleegkundigen en bedrijfsbezoekers.

 

Bekijk hier de vacature
Keolis logo

Planner openbaar vervoer (Kortenberg)

Keolis is de marktleider in de sector van het bezoldigd vervoer van personen in België. De groep ontwikkelt z’n activiteiten vanuit een veertigtal filialen verspreid over het hele grondgebied.

Voor de vestiging te Kortenberg zijn we samen met Keolis op zoek naar een ervaren en gemotiveerde planner-dispatcher om het bestaande team van 2 personen te versterken.

Bekijk hier de vacature
Keolis logo

Planner personenvervoer (Edegem)

Keolis is de marktleider in de sector van het bezoldigd vervoer van personen in België. De groep ontwikkelt z’n activiteiten vanuit een veertigtal filialen verspreid over het hele grondgebied.

Wegens de toenemende groei van hun activiteiten, zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding: 1 planner – dispatcher voor het geregeld én bijzonde geregeld vervoer in de stelplaats Edegem.

Bekijk hier de vacature
Altrad logo

Administratief medewerker Planning (Gesloten)

ALTRAD SERVICES Benelux ondersteunt met meer dan 3500 professionals klanten lokaal met een multidisciplinaire dienstverlening in industriële services gedurende de gehele lifecycle van bedrijfsinstallaties: van nieuwbouw tot onderhoud en van shutdowns tot decommissioning.

De afdeling Planning is het kloppende hart van de organisatie. Zij zorgen er niet enkel voor dat er dagelijks een 1.000-tal medewerkers aan de slag gaan, ook zorgen zij dat de juiste expertise op de juiste werf wordt gepland, dat ieder team elke dag weer compleet is en zoeken zij naar de beste oplossing die de (interne) klant nodig heeft.

Bekijk hier de vacature
De Polder logo

Dispatcher personenvervoer (Gesloten)

De Polder, gevestigd in Antwerpen, is het grootste dochterbedrijf van Hansea en is actief binnen het personenvervoer.

Als Dispatcher ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de planningen van zowel de autocars, als het openbaar vervoer in opdracht van De Lijn. Je organiseert de week- en dagplanning van 300 buschauffeurs en volgt dagelijks wijzigingen op.

logo intradura

Logistiek Coördinator (Gesloten)

Afvalintercommunale Intradura staat in voor het afvalbeheer van 19 gemeenten in de westrand van de provincie Vlaams-Brabant.

We zoeken een gemotiveerde, proactieve en hands-on coördinator voor het team dispatching (logistiek). Ben je daarnaast ook goed in analyse & procesverbetering? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Operations Manager, draag en neem je verantwoordelijkheid en werk je samen met de verschillende diensten binnen Intradura.

Bekijk hier de vacature