Je personeelsplanning verbeteren? Een slimmere personeelsinzet? We helpen je op weg 🔍

Vacatures voor partners

Met 30 jaar ervaring in workforce planning heeft Déhora een uitgebreid netwerk van organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures in planning of dispatching. Vergeet opstart via interim. Geen gedoe met tijdelijke contracten. Je start meteen vast in dienst bij één van onze partners, in de buurt van jouw woonplaats.

Dispatcher / Traffic Controller Crossrail (Antwerpen)

Als eerste private spoorwegoperator in België speelt Crossrail een voortrekkersrol op het gebied van goederenvervoer. Vanuit de hoofdzetel in Antwerpen (Borgerhout) biedt Crossrail spoorwegtransport aan in o.a. Duitsland, België en Nederland.

Bekijk hier de vacature

Service Planner (Antwerpen)

Motrac Handling & Cleaning, met hoofdkantoor in de Antwerpse haven, is specialist in logistieke en reinigingsoplossingen. In België is Motrac de enige verdeler van heftrucks en magazijntrucks van het Duitse topmerk Linde. Wist je dat Motrac jaarlijks het Belgisch kampioenschap heftruckrijden organiseert?

Bekijk hier de vacature

INGEVULD: Teamleader Planning (Brussel)

Mensura inspireert en helpt bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan het werk te houden. Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid, welzijn en gezondheid op de werkvloer reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat van de bedrijven.

Bekijk hier de vacature

INGEVULD: Teamcoach Personenvervoer (Antwerpen)

De Polder, gevestigd in Antwerpen, is het grootste dochterbedrijf van Hansea en is actief binnen het personenvervoer. Met een team van 335 medewerkers en een vloot van 215 voertuigen is het bedrijf een belangrijke partner van De Lijn Antwerpen en tal van industriële bedrijven uit het Antwerpse havengebied. Daarnaast staat het bedrijf dagelijks in voor het veilig en comfortabel verzorgen van schooldiensten en autocarreizen en heeft het ook een eigen reisbureau.

Bekijk hier de vacature

Planner / Planningsverantwoordelijke (INGEVULD)

The Belgian is een de toonaangevende marktspeler op het gebied van beveiligingsoplossingen. Als derde-generatie familiebedrijf streeft The Belgian sinds 1958 nog steeds naar een topservice voor markten als logistiek, kantoorgebouwen, ziekenzorg, datacenters, industrie, retail, enzovoort.

Bekijk hier de vacature