Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Vacatures

Werk je graag met mensen? Ben je klantvriendelijk en spontaan? Ben je tegelijkertijd analytisch ingesteld? Bekijk dan onze interne en externe vacatures in tal van domeinen en sectoren, en in heel België.

déhora planner personeelsplanning
déhora planner personeelsplanning
déhora planner personeelsplanning
klanten personeelsplanning 2018

Vacatures voor partners

Déhora helpt je bij het vinden van een job als personeelsplanner, dispatcher of serviceplanner bij onze partners, over heel het land.

Vacatures voor partners
werving en selectie planner dispatcher

Uitgelichte vacature: Business Consultant in Workforce Management

Een uitdagende functie waarbij je je expertise kan toepassen tijdens boeiende projecten binnen verschillende sectoren.

Bekijk hier de vacature
Team Déhora samenwerken

Vacatures in ons Software Team

Na een stevige groeispurt is Déhora uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor workforce planning en management. De voorbije jaren zijn ook onze software projecten enorm toegenomen, in omvang en in grootte. Stilaan worden we dé referentie op het gebied van planningssoftware. Daarom zijn we voor de uitbreiding van ons team voortdurend op zoek naar nieuwe collega's!

Ontdek hier al onze Software Team vacatures
déhora planner personeelsplanning team

Vacatures in planning

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kan werken aan boeiende projecten? Ben jij nieuw in het vak en wil je graag op korte termijn je ervaring uitbreiden? Of wil je als ervaren professional je kennis toepassen in verschillende sectoren?

Bekijk hier onze planning vacatures
dehora kelly personeelsplanning

Office vacature: Management Assistant

Zoek je een mooie uitdaging in een sterk groeiende onderneming waarin jij een belangrijke sleutelrol speelt? Bij Déhora zijn we op zoek naar een enthousiaste management- en office assistant voor ons kantoor te Antwerpen (Berchem).

Bekijk hier de vacature
Stage bij Déhora Jolien Thys

Stage lopen bij Déhora

Stage of afstudeeropdracht bij Déhora? Je kan bij Déhora aan de slag als stagiair, in het kader van je lopende studies. Voor zowel korte of langere periodes. Bij Déhora kan je rekenen op een boeiende stageplek met de enthousiaste begeleiding van een stagementor die gespecialiseerd is in zijn / haar vak!

Ontdek onze stages voor 2021-2022

Open sollicitatie?

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een job bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor planners, dispatchers en workforce managers. Je spontane sollicitatie zal 1 jaar bijgehouden worden in ons wervingsbestand. Wanneer er binnen Déhora in de loop van het jaar functies zijn waarvoor je een geschikt profiel hebt, zal je sollicitatie voor deze functie(s) in aanmerking genomen worden. Bezorg ons je cv en motivatie (t.a.v. Laura Waets) via hr@dehora.be

Déhora personeelsplanning

Over onze collega's

Zowel onze werknemers als hun klanten kunnen ten allen tijde rekenen op Déhora’s garantie van expertise, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

  • Expertise: Déhorianen hebben uiteenlopende expertises, achtergronden en interesses, maar er is één ding dat hen aan elkaar bindt: hun passie voor personeelsplanning. Déhorianen krijgen allemaal de kans om zich te ontwikkelen in hun eigen domein en op hun eigen niveau. Dankzij hun groeiende en unieke expertise maken Déhorianen het verschil bij elke klant.
  • Verantwoordelijkheid: Déhorianen mogen zelfstandig werken. Ze zijn verantwoordelijk voor het succes van hun eigen projecten én dat van hun team. In een fijne werkomgeving en met een sterke teamgeest, worden beslissingen snel gemaakt en worden knopen efficiënt doorgehakt.
  • Flexibiliteit:  Déhorianen gaan voor hun klanten en collega’s door het vuur. In ruil voor hun flexibiliteit en wendbaarheid krijgen ze respect en de vrijheid om zelf creatieve oplossingen uit te werken. Geen enkele klant is dezelfde, dus waarom zouden werknemers dat wel zijn?