Déhora zoekt dispatchers & personeelsplanners

Zoek je een uitdagende job waarbij je voortdurend in beweging bent? Ben je een organisatietalent en houd je van puzzelen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde personeelsplanners, dispatchers, logistiek planners,...

social distance déhora
soren werken bij déhora
softwareteam van Déhora

Een job als workforce planner?

Er zijn 100 verschillende redenen om te kiezen voor een job in personeelsplanning of workforce planning. Het is een uitdagende job met veel afwisseling want geen enkele dag is dezelfde. Je levert een belangrijke bijdrage aan de resultaten van je organisatie. In feite is een planner gewoon onmisbaar. Het is een job die verschillende afdelingen en departementen binnen én buiten de organisatie met elkaar verbindt.  Je leert élke dag wel iets bij, en er zijn tal van mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. A planner gets the job done.  

Planning Service Center

Personeelsplanner

Als personeelsplanner of manpower planner is het je uitdaging om de juiste mensen op de juiste plek op de werkvloer te krijgen.  

Je bent verantwoordelijk voor de inplanning van medewerkers op de werkvloer, al dan niet in een 24/7 werkregeling. Je streeft ernaar om telkens een optimale bezetting te krijgen zodat het werk kan worden uitgevoerd, door de juiste mensen. Je zorgt als personeelsplanner voor een correcte opvolging van verlof, afwezigheden en opleidingen. Indien nodig werk je naar een gelijkmatige verdeling van dag- en nachtshiften onder het beschikbare personeel.

Bekijk meteen alle vacatures

Plannen van techniekers

Je coördineert en je organiseert verschillende installatie-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten van techniekers

Als dispatcher van techniekers zorg jij ervoor dat je technici elke dag goed de baan op kunnen. Je behandelt e-mails en telefoons van klanten. Daarbij verzamel je de nodige informatie over de klant, en zijn of haar probleem. De vraag voor een herstelling, indienststelling of onderhoud vertaal je naar evenwichtige uurroosters. Rekening houdende met prioriteiten en de vaardigheden van je techniekers. Je zorgt ervoor dat je techniekers naadloos van de ene naar de volgende opdracht kunnen – vaak over heel België.

Bekijk meteen alle vacatures
logistiek planner ritten plannen

Planner personenvervoer

Planning van (regionaal) vervoer per autobus of touringcar, openbaar vervoer, vervoer van personeelsleden naar en van hun bedrijf.

Als planner of dispatcher van (openbaar) vervoer zorg je voor een optimale afstemming tussen orders, diensttijden en chauffeurs. Je staat in voor de opmaak van de dienstroosters van chauffeurs. Je verwerkt vervoersopdrachten en je bezorgt die aan de chauffeurs. Je deelt ritten zo efficiënt mogelijk in, begeleidt en informeert chauffeurs tijdig en zorgt steeds voor een optimale planning. Je biedt ondersteuning en je onderneemt actie bij problemen.

Bekijk meteen alle vacatures
Starten met zelfroosteren

Vacatures in personeelsplanning

We zijn voortdurend op zoek naar dispatchers en (manpower) planners. inzake personeelsplanning, dispatching, plannen van techniekers, …  Vind je hier niet meteen een passende vacature? Voel je zeker vrij om ons te contacteren!

Bekijk alle vacatures