Je personeelsplanning verbeteren? Start met een Déhora Planscan. 🔍

Déhora PLAN!

Hét kennisnetwerk voor vakgenoten op het gebied van personeelsplanning. Voor personeelsplanners, dispatchers, roosteraars en planning managers.

business consultant planning hr
bijeenkomst personeelsplanning dispatch

Wat is Déhora PLAN?

PLAN! staat helemaal in het teken van netwerken en kennis delen op het vakgebied van personeelsplanning en workforcemanagement. We delen ervaringen, uitdagingen en oplossingen.

Via exclusieve evenementen en nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van laatste ontwikkelingen in planning, dispatching en personeelsmanagement. Dankzij o.a. gratis webinars kan je blijven werken aan je kennis rond roosters en werktijden. Laat je inspireren door wat er speelt en leeft op het vlak van personeelsplanning en workforce management.

personeelsplanning netwerk kennis

Waarom aanmelden?

PLAN! is een aanrader voor professionals die het meeste uit personeelsplanning en management willen halen.

Als actief lid van het netwerk geniet je van de volgende voordelen:

  • Je maakt deel uit van een uniek kennisnetwerk;
  • netwerkbijeenkomsten;
  • exclusieve bedrijfsbezoeken;
  • updates over tips en actua rond planning;
  • deelname aan webinars;
  • kortingen in onze Academy;
  • vrijblijvend advies bij uitdagingen;
ontmoeting planners netwerkbijeenkomst plan! workforce

Onze bijeenkomsten

Neem gratis deel aan informele bijeenkomsten in België en in Nederland, specifiek voor planners en dispatchers. Telkens rond een specifiek onderwerp.

Elke bijeenkomst vindt aan het einde van de middag plaats. De onderwerpen en de sprekers zijn iedere keer weer anders.  We bieden je eveneens de gelegenheid om contact te onderhouden met concullega’s en om ervaringen met elkaar te delen.  Afsluiten doen we met een drankje en een hapje. Deelname is gratis voor leden van het netwerk.