informatiesessie zelfroosteren in woonzorgcentra

12 juni : Kennissessie - Zelfroosteren in woonzorgcentra

Allicht heb je er al van gehoord, zelfroosteren is hot. Het is een werkmethode waarbij je medewerkers zélf de planning laat maken – binnen de afspraken van de organisatie. Wil je meer weten over zelfroosteren in woonzorgcentra? Schrijf je in voor deze gratis infosessie!

Er zijn al best wat woonzorgcentra, OCMW’s en lokale besturen die gebruik maken van deze methode om personeel te plannen. Samen met Déhora gingen ze aan het zelfroosteren, en de resultaten daarvan zijn erg positief. We stellen vast dat er nog steeds veel interesse is bij bibliotheken, maar ook heel wat vragen. Daarom organiseren we een informatiesessie specifiek voor bibliotheken, over de ‘ins’ en ‘out’s van het zelfroosteren.

informatiesessie zelfroosteren in woonzorgcentra

Ben je er graag bij?

Heb je ook interesse in zelfroosteren en wil je weten hoe andere woonzorgcentra of OCMW’s deze methodiek toepassen? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze gratis informatiesessie “Zelfroosteren in Woonzorgcentra”. 

  • Datum: Dinsdag 12 juni van 13u00 tot 15u30
  • Lokatie: Déhora Academy, Uitbreidingstraat 60-62, 2600 Antwerpen Berchem
  • Deelname aan deze informatiesessie is gratis

Kan je er helaas niet bij zijn, maar wil je wel graag meer informatie over het zelfroosteren? Contacteer ons via info@dehora.be of op het nummer 03 218 95 39