Déhora Nederland voor de camera in het Rijksmuseum

rijksmuseum planning rtl

Bekijk deze TV-opname van onze collega’s in Nederland! Ondernemend Nederland is een programma op RTL 7 voor en door ondernemers. Iedere aflevering geeft een blik achter de schermen bij verschillende bedrijven. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches komen aan bod en vertellen over de nieuwste ontwikkelingen. Deze keer in het Rijksmuseum!

Workforce planning Rijksmuseum

Voor Déhora was dit een mooie kans om te laten zien wat het belang is van een goed georganiseerde Workforce Planning & Management. Op een prachtige locatie, beter kon eigenlijk niet. En dit was zeker niet zonder reden. Zo verzorgt Déhora al geruime tijd de personeelsplanning in het Rijksmuseum.

Het planningsproces bij het Rijksmuseum is behoorlijk complex, net als bij veel andere organisaties die met onregelmatige diensten werken. In deze uitzending licht Carlo Verleun, directeur van Déhora Academy Nederland, dit nog verder toe. Workforce planning is onze passie en daar vertellen we graag over. Wat houdt workforce planning en management in? En waarom is het zo belangrijk voor nu en in de toekomst? Deze vragen (en nog vele anderen) komen allemaal aan bod in het programma Ondernemend Nederland.

Ook interessant

capaciteitsmanagement gezondheidszorg
Capaciteitsmanagement: de sleutel bij personeelskrapte in de zorg?

De druk op ziekenhuizen en woonzorgcentra is immens. Sommige zorgorganisaties moeten zelfs opnamestops invoeren vanwege het schrijnende personeelstekort. Medewerkers buigen…