Je personeelsplanning verbeteren? Start met een Déhora Planscan. 🔍

Vacature: junior backend developer

Wil je een verschil maken en samen met ons de softwaremarkt veroveren? Grijp dan nu je kans. Word onderdeel van een hecht team specialisten dat dagelijks de beste oplossingen bedenkt voor onze opdrachtgevers. Combineer hard werken met plezier. Je krijgt een gezellige werkplek in ons kantoor te Antwerpen.

Jouw rol als Backend developer

Bij Déhora werken we o.a. aan (online) toepassingen voor allerlei opdrachtgevers. Groot en klein. De voorbije jaren zijn deze projecten enorm toegenomen, in omvang en in grootte. En nu willen naar de volgende stap. Onze ambitie is om de komende 3 jaar door te groeien naar dé referentie op het gebied van planningssoftware. Als back-end ontwikkelaar ga jij met ons de leuke uitdaging aan om die torenhoge ambities waar te maken.

Je komt terecht in een sterk groeiend team van ontwikkelaars en projectmanagers. Als backend ontwikkelaar is jouw job om functionele wensen van consultants en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen. Je bent betrokken bij de hele cyclus: je ontwerpt, programmeert, test en implementeert nieuwe backend toepassingen. Je geeft feedback en je maakt inschattingen op functionele analyses. Je voorziet de nodige technische onderbouwing waar nodig: technische documentatie, suggesties ter verbetering, … Je test en je verbetert ook bestaande (online) toepassingen. Samen met je collega’s ontwikkel je ‘top notch’ IT-oplossingen voor grote en kleine spelers in verschillende sectoren.

Dit vragen we

 • Minimaal academische en/of professionele bachelor in een relevant vakgebied;
 • je kan goed overweg met XML, MS SQL, datamodellering, softwaretechnologie en gangbare programmeertalen (C#, java, javascript, ASP.net,..);
 • kennis van HTML / CSS en front-end is een plus;
 • je hebt inzicht in relationele databanken ( SQL, NoSQL,…)
 • je hebt affiniteit met Cloud, Big Data en Artificiële intelligentie;
 • je bent aangetrokken tot web-ontwikkeling en het internet heeft voor jou geen geheimen meer;
 • je hebt een passie voor innovatie en nieuwe technologieën;
 • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • je bent goed in plannen en schakelen tussen meerdere projecten;
 • je bent stressbestendig en verantwoordelijk, je respecteert deadlines.

Wat hebben wij jou te bieden?

Werken bij Déhora biedt tal van voordelen:

 • een gezellige en informele werksfeer, werken in een hecht en gezellig team van jonge en ambitieuze professionals;
 • je wordt voortdurend gestimuleerd om je vaardigheden te verbeteren;
 • ruimte om zélf goede ideeën aan te brengen, en te realiseren;
 • de kans om te werken in één van de snelst groeiende organisaties in de sector;
 • je eigen gezellige werkplek op ons kantoor in Antwerpen (Berchem);
 • persoonlijke on-the-job begeleiding en coaching;
 • een aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen en een flexibel werkritme dat perfect bij je past

Werken in het Déhora team

Na een stevige groeispurt is Déhora uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor workforce planning en management. Met Déhora bieden we allerlei oplossingen voor een betere personeelsinzet. We bieden consultancy en training, maar ontwikkelen ook zélf planningssoftware. Momenteel is Déhora in verschillende landen actief waaronder België, Nederland, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Taiwan en, Slovenië. Ons ultieme doel is om de complete softwaremarkt te veroveren. En we willen nu sneller dan ooit (wereldwijd) groeien.

Bij Déhora werk je in een prettige en open bedrijfscultuur. De sfeer in onze organisatie is informeel en los. Maar er wordt wel stevig gewerkt. Je komt terecht in een gedreven team van specialisten:  ervaren planners, managers, projectontwikkelaars, bedrijfs- en bestuurskundigen, (arbeids)psychologen, onderzoekers en IT’ers. We houden van gemotiveerde en enthousiaste mensen die geloven in digitalisering, automatisering en innovatie. Werken bij Déhora is nooit saai.

Solliciteer nu

We ontvangen graag je reactie voorzien van een cv en korte maar krachtige motivatie. Stuur dit per e-mail naar hr@dehora.be, ter attentie van Laura Waets

Heb je nog enkele vragen over solliciteren bij Déhora? Contacteer dan onze Talent manager Laura, via het nummer 03 218 95 39 of l.waets@dehora.be