informatiesessie bibliotheken

(extra sessie) 21 juni : Kennissessie - zelfroosteren in Bibliotheken

Allicht heb je er al van gehoord, zelfroosteren is hot. Het is een werkmethode waarbij je medewerkers zélf de planning laat maken – binnen de afspraken van de organisatie. Wil je meer weten over zelfroosteren in bibliotheken? Schrijf je in voor deze gratis infosessie!

Er zijn al best wat bibliotheken en lokale besturen die gebruik maken van deze methode om personeel te plannen. Samen met Déhora gingen ze aan het zelfroosteren, en de resultaten daarvan zijn erg positief. We stellen vast dat er nog steeds veel interesse is bij bibliotheken, maar ook heel wat vragen. Daarom organiseren we een informatiesessie specifiek voor bibliotheken, over de ‘ins’ en ‘out’s van het zelfroosteren.

informatiesessie bibliotheken

Ben je er graag bij?

 

Heb je ook interesse in zelfroosteren en wil je weten hoe andere bibliotheken deze methodiek toepassen? Schrijf je dan in voor onze gratis informatiesessie “zelfroosteren in bibliotheken”.

  • Datum: Donderdag 21 juni (extra sessie) van 9u30 tot 12u
  • Lokatie: Déhora Academy, Uitbreidingstraat 60-62, 2600 Antwerpen Berchem
  • Deelname aan deze informatiesessie is gratis

Kan je er helaas niet bij zijn, maar wil je wel graag meer informatie over het zelfroosteren? Contacteer ons via info@dehora.be of op het nummer 03 218 95 39