Dispatcher (Kampenhout)

Met 17 filialen, verdeeld over heel België, is Comfort Energy de grootste onafhankelijke verdeler van kwaliteitsmazout. Is ‘groot’ gelijk aan ‘ongezellig’ en ‘afstandelijk’? Zeker niet! Comfort Energy is van origine een familiebedrijf en graag blijven ze nog steeds de gezelligste mazoutleverancier van het land. Gezellig, met een hart voor de klanten én voor de werknemers. Denk maar aan opleidingen, aandacht voor gezondheid met het Move2Improve programma en het advies van een bedrijfskinesist. Ter vervanging van een collega die evolueert naar een nieuwe functie, zoekt Comfort Energy een nieuwe dispatcher.

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht in het filiaal van Kampenhout, en je zal deel uitmaken van een team van 3 dispatchers. Op de werkvloer barst het van de ideeën en ondernemersspirit. Wees maar zeker dat je je hier volop kunt ontplooien.

De functie

Als dispatcher draag jij de waarden van Comfort Energy uit naar de chauffeurs en de klanten. Jij bent de logistieke spil van het filiaal.

What’s in a name? Als ‘dispatcher’ zou je functietitel ook ‘transportplanner’, ‘service coördinator’ of ‘logistiek planner’ kunnen zijn. Wat wel vast staat is dat je de planningsdienst zal versterken en van daaruit alle ritten in goede banen zal leiden.  Op je to do-lijstje:

  • Je maakt een efficiënte rittenplanning op, mét ruimte voor last minute wijzigingen, en legt afspraken vast via telefonisch contact met de klant.
  • Je staat klaar voor de chauffeurs: je begeleidt en coacht hen, biedt technische ondersteuning waar nodig, en zorgt dat ze hun tankwagen vanbinnen én vanbuiten netjes houden.
  • Je voert ook administratieve taken uit, waaronder de stocktelling, de aanvraag van nieuwe bestuurderskaarten, de documentatie bij leveringen per boot, …
  • Je rapporteert aan je filiaalverantwoordelijke, om daarna weer volledig zelfstandig de handen uit de mouwen te steken.

Ben jij de geknipte persoon?

We zoeken een plantrekker die efficiënt en enthousiast aan de slag gaat. Daarvoor heb je deze troeven op zak:

  • Liefst van al heb je een diploma in een technische of logistieke richting, gecombineerd met praktijkervaring.
  • Je kent Kampenhout – en de wijde regio errond- op je duimpje. Zo plan je vlot de kortste route van A naar B en weet je als geen ander files te vermijden.
  • Een goede planning staat of valt met een heldere communicatie: je staat iedereen dan ook vlot te woord – van chauffeur, over collega, tot klant. Extra talenkennis is nodig, je beheerst Nederlands en kan je plan trekken in het Frans.
  • Jij bent even wendbaar als de planning die je opmaakt: je schikt je graag naar het flexibele uurrooster dat zich aanpast aan de drukte.

Wat heeft Comfort Energy jou te bieden?

Comfort Energy investeert graag in zijn medewerkers, met stimulerende opleidingen, aanmoedigende collega’s, maar natuurlijk ook met loon-naar-werken:

  • Er wacht je een aantrekkelijk salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques, ecocheques, een GSM, een groeps- en hospitalisatieverzekering.
  • Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, krijg je bovenop je 20 wettelijke verlofdagen nog 12 betaalde ADV-dagen. Klop je tijdens de drukke wintermaanden extra uren? Dan mag je die tijdens de zonnige zomer recupereren.