Til je personeelsplanning naar een hoger niveau

Experts van Déhora helpen je graag bij de realisatie van optimale roosters en een evenwichtige personeelsplanning. We helpen je met quick wins of kleine verbeteringen in de planning. Maar ook met beslissingen die een impact hebben op flexibele werktijden en gezondheid.

workforce planning team werktijden

(1) Inzicht in uw personeelsplanning

We verdiepen we ons in uw organisatie en uw planning. We brengen uw situatie in kaart en peilen naar uw ambities.

Wenst u meer inzicht in uw personeelsplanning? We kunnen (een deel van) uw planning onder de loep nemen. We kijken naar werkwijzes, procedures, de organisatie van uw planning,  effectieve prestaties en uw doelstellingen. U ontvangt een kraakheldere analyse, én een plak van aanpak tot verbetering. Hiermee kan u dan zelf aan de slag. Of wij kunnen u begeleiden u bij de realisatie.

Déhora Planscan®   Analyse van werk en werklast Toets de kennis van planners   Gezonde uurroosters

Time-Care-software-zelfroosteren-771x500

(2) Begeleiding bij verandering

Déhora kan u ondersteunen bij de verbetering of de vernieuwing van uw personeelsplanning. We weten wat nodig is om tot resultaat te komen.

Als onafhankelijke partner helpen we u om béter te plannen. En om beter te werken. We verlenen advies, of we kunnen u operationeel ondersteunen met een ervaren workforce consultant . De ondersteuning door Déhora gebeurt steeds binnen de afgesproken deadlines en het afgesproken budget. Met oog voor uw doelstellingen en ambities.

Zelfroosteren flexibele werktijden   Alternatieve ploegenroosters   Planning software   Centrale planning     Uw personeelsplanning uitbesteden