Avez-vous des questions sur l'impact de corona sur votre planification du personnel? Nous sommes là pour vous!

Partenaires

Om u als opdrachtgever de béste ondersteuning te kunnen bieden werken we gericht samen met enkele internationale partners. Partners met een gedragen ervaring, en met een even grote passie voor planning.

timedesign personeelsplanning met Déhora

Stichting Time Design (Nederland)

Er zijn weinig thema‘s in ons leven zo dominant als het thema tijd. Geen dag gaat voorbij zonder tijd. Of het nu is omdat we op tijd op een vergadering moeten zijn, of te weinig tijd hebben om onze ambities in te vullen, of, veel ingrijpender, geen tijd van leven meer hebben. In dit licht kunnen we tijd beschouwen als onze belangrijkste levensader. Doen we dat ook? De Stichting Time Design is opgericht omdat zij vindt dat er zorgvuldiger en meer betekenisvol met de tijd zou kunnen. Zij is partner bij o.a. de realisatie van wetenschappelijk onderzoek rond de beleving van werktijd.

 

partnership tussen déhora en traxio

Traxio

TRAXIO est la fédération du secteur automobile et des secteurs connexes. Elle représente quelque 9.724 entreprises dans les 3 Régions exerçant dans le domaine de la vente et de la réparation de véhicules neufs ou d’occasion, de la moto, du vélo, de la carrosserie, des pneus, des carburants et de nombreuses autres activités regroupées sous le dénominateur de la ‘mobilité’.

Time Care personeelsplanning software met Déhora

Time Care (Zweden)

Jaren geleden zag professor Andris Kreicbergs in zijn orthopedische kliniek in zweden steeds meer personeelsleden vertrekken. Op de vraag waarom, was het antwoord “we kunnen ons privéleven niet meer combineren met de werktijden”. Daarom zette Kreicbergs een bord neer, waarop hij zijn personeel zélf op diensten liet intekenen. Toen dat te ingewikkeld werd, liet hij een vriend een computerprogramma maken. En zo ontstond Time Care. Het bedrijf dat met behulp van software een complete oplossing biedt voor zelfroosteren.  Met Time Care als partner liet Déhora de Belgische en Nederlandse markt kennis maken met zelfroosteren.

ximes partner van déhora in software voor personeelsplanning

XIMES (Oostenrijk)

XIMES  is al jaren succesvol als ontwikkelaar van software op het gebied van arbeidstijdmanagement. De know-how en ervaring van Ximes is in verschillende gespecialiseerde tools terug te vinden, welke door Déhora in Nederland en België op de markt gebracht worden. Een voortdurend veranderende personeelsbehoefte, wisselende kwalificaties of nieuwe contractafspraken? Met de planningsoftware van Ximes maakt u in korte tijd uw eigen dienstroosterschema’s, én kan u optimale diensten ontwerpen. Ook kan u verschillende simulaties doen rond uw optimale contractenmix.

icron personeelsplanning software - partner van Déhora

Icron Technologies (Turkije)

Standaard planning software is niet voor elke organisatie de beste oplossing . Is er sprake van veel verschillende taken, complexe regelgeving, hoge mate van dynamiek (ad hoc werkzaamheden), een groot aantal medewerkers op verschillende locaties dan resulteert dit in een grote mate aan complexiteit binnen de planning. In dit soort situaties is maatwerk de oplossing. Als partner ondersteunt Icron de ontwikkeling APS (Advanced Planning & Scheduling) software.  Op maat ingericht op basis van de specifieke kenmerken van uw bedrijfsproces en van uw (gewenste) bedrijfs- en planprocessen