Je personeelsplanning verbeteren? Inzicht in je roosters? Ga aan de slag met de Planscan 🔍

Zelfroosteren wordt met succes in steeds meer organisaties en sectoren toegepast. Het sluit dan ook prima aan bij de vraag naar meer inspraak in werktijden. Daarnaast is er ook meer behoefte aan flexibiliteit op de werkvloer. Nieuwsgierig? In dit webinar geven we 10 tips voor zelfroosteren met succes. Lees snel voor meer info!

Je las het de voorbije weken in verschillende media dat steeds meer bedrijven werknemers hun dienstrooster zelf laten invullen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de planmethode van het “zelfroosteren” in de lift zit. De resultaten van zelfroosteren spreken trouwens voor zich. Het geeft een betere werk-privébalans, grotere betrokkenheid, meer motivatie en een lager ziekteverzuim. Waarom twijfelen zou je denken?

Maar van start gaan met zelfroosteren, dat doe je niet over één nacht ijs. In dit gratis webinar staan we stil bij 10 verschillende bouwstenen om goed van start te kunnen gaan. Met andere woorden 10 tips voor zelfroosteren met succes. Specifiek uit de praktijk, op basis van onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren.

Tijdens de webinar kan je vrij vragen stellen. In het ‘vragenrondje’ op het einde van de webinar komen deze ruim aan bod. Na afloop van de webinar krijg je ook nog eens de opname per e-mail toegestuurd. Zo kan je deze nadien altijd herbekijken.

Ben je er ook bij?

Meld je vandaag nog gratis aan! Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Aanmelden voor de webinar

Praktische informatie

  • Wanneer: dinsdag 6 maart, 15.00u – 15.30u.
  • Waar: de webinar kan je volgen vanop eender welke computer, thuis of op het werk. Voor de koffie moet je natuurlijk zelf zorgen.
  • Hoe: de webinar bijwonen is erg eenvoudig, na aanmelding ontvang je een link om in te loggen.

Ook interessant

dehora nieuws personeelsplanning
Déhora en zelfroosteren in het nieuws

Herbeluister VRT radio 1 – “de wereld vandaag” interview met Luk Berlanger: Beluister het interview (vanaf min 18) Herbekijk VRT Nieuws…

wensenroosters personeelsplanning
7 nuttige tips bij wensenroosters!

Wanneer we praten over wensenroosters hebben we het over een variant van de zogenaamde individuele uurroosters. Andere varianten, waarbij medewerkers…