Je personeelsplanning verbeteren? Start met een Déhora Planscan. 🔍

Vacature: Software Consultant

Ben je een geboren puzzelaar die graag tot het uiterste gaat om functionele oplossingen te bedenken voor organisaties in verschillende sectoren? In ons gespecialiseerd software team ben jij de onmisbare schakel tussen de klant en de Déhora-ontwikkelaars. Ons hoofdkantoor in Antwerpen is jouw uitvalsbasis, waar je kan rekenen op de expertise van je enthousiaste collega’s.

Jij wordt Déhora’s Software Consultant

Wanneer we bij Déhora spreken over software, hebben we het over Advanced Planning & Scheduling Software. Als consultant adviseer en ondersteun je dagelijks organisaties bij het optimaliseren van complexe personele planningsprocessen. Bij de ontwikkeling en optimalisatie van (op maat gemaakte) planningstools, ben jij de onmisbare schakel tussen de klant en onze software engineers.

Wat betekent dat concreet?

 • Je ontwerpt beslissingsondersteunende applicaties voor Planning en Scheduling;
 • Je werkt met grafische interfaces in verschillende klantomgevingen van allerlei sectoren;  
 • Je ontwikkelt en implementeert intelligente planningsalgoritmes; 
 • Je modelleert de planningsapplicaties; 
 • Je ondersteunt gebruikerstesten; 
 • Je ontwerpt interfaces tussen de software en bestaande (ERP) applicaties.

Een nieuwe uitdaging voor jou?

Als Software Consultant heb je een diploma in de richtingen Informatica, Technische / Toegepaste Wiskunde, Econometrie of Handelsingenieur. In de tweede plaats ben je een analytische krak die graag ook creatief nadenkt.

Praktijkervaring is geen absolute must! Wij vragen basiskennis van optimaliseringstechnieken en algoritmes, simulatietechnieken, objectoriëntatie, UML, SQL databases, datamodellering, softwaretechnologie en programmeertalen. Uiteraard ben je wel geïnteresseerd om daarin bij te leren. 

Tenslotte vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen binnen een professionele organisatie en je vindt het een uitdaging om binnen het vakgebied continu je grenzen te verleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een gezellige en informele werksfeer, werken in een hecht en gezellig team van jonge en ambitieuze professionals;
 • Je wordt voortdurend gestimuleerd om je vaardigheden te verbeteren;
 • Ruimte om zélf goede ideeën aan te brengen, en te realiseren;
 • De kans om te werken in één van de snelst groeiende organisaties in de sector;
 • Je eigen gezellige werkplek op ons kantoor in Antwerpen (Berchem);
 • Persoonlijke on-the-job begeleiding en coaching;
 • Een aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen en een flexibel werkritme dat perfect bij je past.

Werken in het Déhora team

Na een stevige groeispurt is Déhora uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor workforce planning en management. Met Déhora bieden we allerlei oplossingen voor een betere personeelsinzet. We bieden consultancy en training, maar ontwikkelen ook zélf planningssoftware. Momenteel is Déhora in verschillende landen actief waaronder België, Nederland, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Taiwan en, Slovenië. Ons ultieme doel is om de complete softwaremarkt te veroveren. En we willen nu sneller dan ooit (wereldwijd) groeien.

Bij Déhora werk je in een prettige en open bedrijfscultuur. De sfeer in onze organisatie is informeel en los. Maar er wordt wel stevig gewerkt. Je komt terecht in een gedreven team van specialisten:  ervaren planners, managers, projectontwikkelaars, bedrijfs- en bestuurskundigen, (arbeids)psychologen, onderzoekers en IT’ers. We houden van gemotiveerde en enthousiaste mensen die geloven in digitalisering, automatisering en innovatie. Werken bij Déhora zal je nooit vervelen!

Solliciteer nu

We ontvangen graag je reactie voorzien van een cv en korte maar krachtige motivatie. Stuur dit per e-mail naar hr@dehora.be, ter attentie van Laura Waets.

Heb je nog enkele vragen over solliciteren bij Déhora? Contacteer dan onze Talent manager Laura, via het nummer 03 218 95 39 of l.waets@dehora.be