Webinar: Van 3- tot 6- ploegenroosters. Dit moet je allemaal weten!

ploegenroosters shiften ploegendiensten

Er zijn eindeloos veel variaties van ploegenroosters. Van eenvoudige twee-, drie-, vier- en vijfploegenstelsels, tot complexe (flexibele) uurroosters. Je kan ook verschillende ploegenroosters gaan combineren. Ingewikkeld? In dit gratis webinar zetten we de meest gangbare ploegendiensten en hun eigenschappen voor je op een rij.

We tonen je een aantal voorbeelden van 3-,4-,5- en 6-ploegenroosters en behandelen de belangrijkste voor- en nadelen van elk type. Je komt ook meer te weten over bedrijfsmatige en sociale kenmerken van elk type ploegendienst. Wat is de impact op het vlak van o.a. gezondheid en contractuele arbeidstijd?

Grijp de kans om vragen te stellen over ploegenroosters aan onze experten! Op het einde van de webinar komen je vragen ruim aan bod. Na afloop van de webinar krijg je bovendien de opname van de webinar per mail toegestuurd. Zo kan je deze altijd herbekijken, al dan niet samen met je collega’s.

Wanneer?

Dinsdag 2 oktober, 14.00u – 14.45u.

Waar?

Je volgt de webinar op locatie naar keuze, met je eigen computer. Bijvoorbeeld thuis of op kantoor.

Hoe?

De webinar bijwonen is erg eenvoudig, na aanmelding ontvang je een link om in te loggen.

Ben je er ook bij?

Meld je vandaag nog gratis aan via deze online registratiepagina.

Ook interessant

dehora_zelfroosteren
7 succesfactoren voor zelfroosteren

De implementatie van zelfroosteren heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Zelfroosteren is ook niet voor elke organisatie een oplossing. Je…

werken in ploegen ploegenstelsel
Was het nu een 3, 4, 5 of 6 ploegenrooster ?

we tonen je enkele basisvoorbeelden van 3-4-5 en 6 ploegenroosters. Ook staan we even stil bij de kenmerken van elk…

Vuistregels voor een gezondere planning
10 vuistregels voor gezondere ploegenroosters

Er zijn namelijk een aantal aandachtspunten waar je rekening mee kan houden. Deze ‘ergonomische vuistregels‘ zijn gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen. …