Vragen over de impact van corona op je personeelsplanning? We staan voor je klaar!

Vacatures in ons Software Team

Bij Déhora kom je terecht in een internationaal en ervaren team van ontwikkelaars en projectbegeleiders. In onze productontwikkeling werk je mee aan de volledige cyclus: van ontwerp tot test en implementatie. Interesse geprikkeld? Ontdek hier onze vacatures.

Help jij om onze ambities waar te maken?

Déhora is geen doordeweekse softwareleverancier. Wij zijn experts in het vakgebied van workforce planning en consultancy, met enorme kennis en ervaring in software en automatisering. We ontwikkelen allerlei toepassingen en add-ons waar onze klanten behoefte aan hebben. En we durven daarbij creatief uit de hoek te komen. Dit kan gaan van web toepassingen tot zelfs volledige softwarepakketten op maat.

Team Déhora samenwerken

Project Manager Planning & Optimization

Als project manager neem je de leiding over ambitieuze software-projecten. Je adviseert en ondersteunt de klanten bij optimalisaties. Je vervult een coachende rol voor alle leden van het software team.

Bekijk hier de vacature
Software team

Advanced planning and scheduling software architect

Als Software Architect werk je mee aan strategische ontwikkeltrajecten en de optimalisatie van complexe planningsprocessen. Je vertaalt de wensen van de klant naar specificaties en je ontwerpt intelligente planningsalgoritmes.

Bekijk hier de vacature
softwareteam van Déhora

Business Consultant Planning & Optimization

Als consultant ben je functioneel analist. Je adviseert en ondersteunt de klant bij het optimaliseren van complexe planningsprocessen.

Bekijk hier de vacature
foto patrick déhora personeelsplanning

Backend Developer

Als backend ontwikkelaar is het jouw job om functionele wensen van de analisten en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen. Dat kunnen op maat gemaakte applicaties zijn, of standaard tools.

Vacature backend developer
Backend developer Jens

SQL Database Developer

Als SQL ontwikkelaar ontwikkel je samen met jouw team op maat gemaakte applicaties, of standaard tools. Het is jouw job om functionele wensen van de analisten en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen.

Bekijk hier de vacature
Jens Déhora

Frontend Developer

Als frontend ontwikkelaar is het jouw job om functionele wensen van de analisten en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen. Dat kunnen op maat gemaakte applicaties zijn, of standaard tools.

Bekijk hier de vacature