Vragen over de impact van corona op je personeelsplanning? We staan voor je klaar!

Vacatures in ons Software Team

Bij Déhora kom je terecht in een internationaal en ervaren team van ontwikkelaars en projectbegeleiders. In onze productontwikkeling werk je mee aan de volledige cyclus: van ontwerp tot implementatie. Ontdek hier onze vacatures.

Maak kennis met Déhora’s Software Team

Déhora is geen doordeweekse softwareleverancier. Wij zijn experts in het vakgebied van workforce planning en consultancy, met enorme kennis en ervaring in software en automatisering. We ontwikkelen allerlei toepassingen en add-ons waar onze klanten behoefte aan hebben. En we durven daarbij creatief uit de hoek te komen. Dit kan gaan van web toepassingen tot zelfs volledige softwarepakketten op maat.

Voor de implementatie van bepaalde planningsoplossingen werken we ook wereldwijd samen met vaste technologiepartners als Icron en Allocate Software.

Onze software-activiteiten kan je onderverdelen als volgt:

  • Consultancy en selectie inzake software
  • Ontwikkeling van standaardtools en software op maat
  • Ontwikkeling van add-ons en (online) uitbreidingen
  • Koppelingen met ERP, payroll, tijdsregistratie, enz.
  • Functionele ondersteuning zoals training & implementatie

Waarom Déhora?

Na een stevige groeispurt is Déhora uitgegroeid tot Europa’s grootste ‘full service’ bureau voor workforce planning en management. De voorbije jaren zijn ook onze software projecten enorm toegenomen, in omvang en in grootte. En nu willen naar de volgende stap. Onze ambitie is om de komende 3 jaar door te groeien naar dé referentie op het gebied van planningssoftware. Help jij ons om die ambities waar te maken?

Team Déhora samenwerken

Project Manager Planning & Optimization

Als project manager adviseer en ondersteun je de klant bij het optimaliseren van complexe planningsprocessen. Je geeft advies over mogelijke software oplossingen en vertaalt de wens van de klant naar specificaties. Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie en blijft verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de software op lange termijn.

Bekijk hier de vacature
softwareteam van Déhora

Software Engineer

Als software engineer ben jij de rechterhand van business consultants en software ontwikkelaars. Je bent mee verantwoordelijk voor de technische kant van onze softwareoplossingen. Je werkt mee aan optimalisaties en implementaties van bestaande én nieuwe tools.

Bekijk hier de vacature
foto patrick déhora personeelsplanning

Backend Developer

Als backend ontwikkelaar is het jouw job om functionele wensen van de business consultants en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen. Dat kunnen op maat gemaakte applicaties zijn, of standaard tools.

Bekijk hier de vacature
Jens Déhora

Frontend Developer

Als frontend ontwikkelaar is het jouw job om functionele wensen van de business consultants en klanten te vertalen naar concrete technische oplossingen. Dat kunnen op maat gemaakte applicaties zijn, of standaard tools.

Bekijk hier de vacature