Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan
summer school déhora personeelsplanning

Online opfris workshops en trainingen deze zomer

Of je nu op vakantie gaat of toch maar niet, je persoonlijke learning journey hoeft niet stil te staan. Deze zomer verwelkomen we planners, leidinggevenden en adviseurs in de summerschool van Déhora Academy.

opleiding volgen van thuis uit academy

Déhora (online) Summerschool

Online workshops om je kennis in personeelsplanning op te frissen, bij te spijkeren en om inspiratie op te doen

Ben je actief in het vak van workforce planning? Ben je operationeel planner, leidinggevende of adviseur? Met Déhora kan je de hele zomer door werken aan je kennis als Workforce Planning en Management-professional. Hetzij om kennis van onder het stof vandaan te halen, om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen, of om zicht te krijgen op praktische oplossingen. In online sessies van 3 uur, zodat je huidige werkzaamheden gewoon door kunnen blijven gaan.

Zomeraanbieding: vier inspirerende workshops

Vier gevarieerde workshops voor planners, roosteraars en workforce management specialisten die de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis. Volledig online via videocall, met een live trainer.

Positioneren van je planorganisatie

Tijdens deze zomerworkshop leren wij je hoe je personeelsplanning én hoe je jezelf krachtig kan positioneren binnen de organisatie. Vanuit een positieve, professionele houding en een gezamenlijk doel. Duidelijk maken waar je als planner voor staat, wat collega’s mogen verwachten en wat jij van je collega's verwacht. Ontdek hoe je planning (weer) op de kaart zet in je organisatie.

Data en tijdstip workshop: maandag 27/07 van 9.00 t/m 12.00 uur

Personeelsplanning van A tot Z

Personeelsplanning heeft meer om het lijf dan gewoon' roosters maken'. Het gaat ook over ruim op tijd verrassingen rond personeelsinzet te voorkomen, en over onderbouwde keuzes maken rond verlofbeleid of capaciteit. Ontdek in deze workshop de fijne wisselwerking en het belang van operationele, tactische en strategische personeelsplanning. Oftewel het nut van personeelsplanning van A tot Z.

Data en tijdstip workshop: maandag 3/08 van 9.00 t/m 12.00 uur

Gezond(er) personeel plannen

Er is een complex verband tussen het dienstrooster en anderzijds sociaal en lichamelijke gezondheid. Een werkrooster kan via allerlei ‘tussenstations’ de gezondheid van een medewerker schaden of net bevorderen. In deze workshop leer je hoe je, aan de hand van 10 gouden vuistregels, gezondere en evenwichtige dienstroosters kan maken.

Data en tijdstip workshop: woensdag 19/08 van 9.00 t/m 12.00 uur

Centrale vs decentrale planning

Welke activiteiten van je personeelsplanning organiseer je centraal of decentraal? Of kies je voor een gulden middenweg? In deze workshop leer je meer over de voor-en nadelen van een centrale of decentrale personeelsplanning. We vertellen je meer over de verschillende overwegingen die je moet maken, en hoe je tot de best mogelijke structuur kan komen.

Data en tijdstip workshop: maandag 24/08 van 9.00 t/m 12.00 uur

Kostprijs

De deelnamekost per module bedraagt 150,- per deelnemer, excl 21%.  Leuk om weten: indien je je later dit jaar nog inschrijft voor de vakopleiding personeelsplanning of voor de vakopleiding capaciteitsplanner, dan worden deze kosten in vermindering gebracht.  Neem zeker contact met ons op als je vragen hebt over trainingen of over inschrijven.

Praktisch

De workshops uit de Déhora summerschool worden online georganiseerd, via videovergadering, en uiteraard met een échte trainer.  Deelnemers ontvangen een uitnodigingslink naar een portaal waarop ze de dag van de training kunnen inloggen.Via o.a. een digitaal whiteboard, video, chat en schermdeling stimuleren we interactiviteit net als een fysieke training op locatie.

Ook op afroep

Deze workshops zijn ook mogelijk op afroep. Bijvoorbeeld voor meerdere collega’s van eenzelfde organisatie. Op een datum en een tijdstip naar keuze, onderling overeen te komen.  Kan zowel digitaal als op locatie. Wens je hierover meer informatie? Laat een bericht achter