Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener meer informatie

Planpoint™

Planpoint is een softwareoplossing die jouw organisatie ondersteunt bij alle mogelijke dimensies van personeelsplanning. Combineer flexibele roosterplanning met ondersteunende oplossingen zoals medewerkersbeheer, capaciteitsplanning, klantendossiers, tijdregistratie en meer.

Planpoint personeelsplanning software dehora
Planpoint personeelsplanning software dehora
Planpoint personeelsplanning software dehora

Planpoint™ voor workforce management

Planpoint is een complete en schaalbare cloudoplossing voor personeelsplanning en -roosters. Planpoint is makkelijk in gebruik, en zó gebouwd dat hij precies aansluit op de wensen van jouw organisatie en sector. Plan diensten, shiften, medewerkers, orders, taken en cliënten zonder zorgen. Gemaakt door en voor vakgenoten die élke dag opnieuw het beste uit workforce planning willen halen

Dehora planpoint browser planning
déhora personeelsplanning software planpoint

Je personeelsroosters in topvorm

Met Planpoint heb jij dé ideale oplossing om je workforce planning, en alles wat daarbij komt kijken, beter te maken.

Ongeacht je sector, je type planning, of de complexiteit van je organisatie. Planpoint is zo ontwikkeld dat de toepassing precies aansluit op jouw specifieke wensen en jouw eisen rond workforce management en roosters. Maak in no time geweldige personeelsroosters dankzij slimme (en unieke) functionaliteiten voor planners en managers. Geniet met Planpoint van een optimale personeelsbezetting, dag na dag.

planpoint portaal planning werkroosters

Jouw planning, jouw rooster(s)

De éne planning is de andere niet. Elke sector of organisatie heeft andere wensen, en vereist een andere methodiek.

Maar dankzij onze innovatieve ontwikkeltechnologie, en een flexibele en modulaire benadering, kan Planpoint zowat élk type personeelsplanning aan. Beter nog: In Planpoint is het bovendien mogelijk om je verschillende bedrijfsonderdelen samen te brengen in één en hetzelfde platform. Zalig toch! Geen aparte plansoftware meer per bedrijfsonderdeel of afdeling.

gevorderde personeelsplanner

Koppel àl jouw systemen

We vinden het bovendien belangrijk dat Planpoint prettig en foutloos aansluit op je huidige én je toekomstige backoffice toepassingen.

We zijn van mening dat een WFM oplossing naadloos moet aansluiten op andere systemen. Zoals je financiële toepassingen voor boekhouding, payroll en facturatie. Of je systeem voor tijdsregistratie. Planpoint is een open toepassing die zowel op database niveau of met behulp van API’s een veilige uitwisseling van gegevens mogelijk maakt. Daardoor past Planpoint perfect in je huidige en je toekomstige HRIS infrastructuur, zonder gedoe.