Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Planpoint™ software voor personeelsplanning

Planpoint™ voor personeelsplanning

planpoint Déhora planningsoftware

360° software voor workforce planning

  • Centraal beheer van cliënten, medewerkers...
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Intuïtieve werkomgeving
  • Koppelingen met backoffice

Planpoint™ planningsoftware

Déhora Planpoint is een complete cloud-software voor je personeelsplanning. Gemaakt door en voor workforce planning experts. Planpoint biedt uitgebreide mogelijkheden voor roosterplanning van zowel diensten, taken, (service) orders als clienten. Geschikt voor o.a. thuiszorg, technical services, productie

Maak, wijzig en publiceer gemakkelijk je roosters. Beheer teams, klanten en/of orders op één plek. Bewaar zicht op KPI’s en belangrijke tellers. Hou de gewerkte uren van je medewerkers bij, exporteer salarisgegevens naar jouw payroll partner. Planpoint is een 360° web oplossing die jouw organisatie ondersteunt bij alle mogelijke aspecten van workforce management en planning.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de toepassing? We geven je met veel enthousiasme graag een demo!

Vraag een demo Download brochure Download de feature list

software personeelsplanning training

Stabiel en gebruiksvriendelijk

Aan de basis van Planpoint ligt een gebruiksvriendelijke en toegankelijke online gebruikersomgeving.

Software moet niet enkel praktisch zijn, maar ook leuk en handig in gebruik. De Planpoint plansoftware is duidelijk, intuïtief en visueel opgebouwd. Menu’s, tooltips en acties zijn slim ingebouwd, waardoor je in een vingerknip de nodige informatie kan raadplegen en/of aanpassen. Persoons- en klantgevoelige informatie wordt veilig en in lijn met GDPR regelgeving opgeslagen. Van àlle handelingen in Planpoint (cfr. wié heeft wat gezien) wordt een log bijgehouden.

planpoint voorbeeld scherm

Plan taken, orders én diensten

combineer intra- en extramurale werkzaamheden, switch naadloos tussen verschillende werkvormen en afdelingen.

Binnen planpoint is het mogelijk om zowel taken-, service-, clienten- als dienstenplanning toe te passen. En dat is een grote troef. Waar in veel gevallen de focus van een planningsoftware ligt op slechts één van beide methodieken, biedt Déhora met Planpoint de mogelijkheid om de planning van verschillende soorten werk op te vangen binnen eenzelfde planningsplatform: clienten, taken, diensten, service orders,.. Ook teamoverschrijdend plannen behoort tot de mogelijkheden.

Belangrijkste functionaliteiten

Benieuwd wat de toepassing allemaal kan? Hier vind je een samenvatting.

1

Planpoint planportaal

Vanuit dit portaal navigeren gebruikers vlot naar onderdelen in de eigen planningsomgeving.

Zoals medewerkersbeheer, facturatie, ESS of verschillende  planbord(en). Indien gewenst kunnen we ook ‘tegels’ voorzien naar je online toepassingen buiten de Planpoint omgeving. Op basis van rollen en rechten kunnen verschillende widgets of KPI’s worden getoond. Denk aan: opvolging verlofaanvragen, verloftellers, bezettingseisen, overzicht van ruilingen of wissels.

planpoint planportaal

Online planborden

Maak, wijzig en publiceer gemakkelijk een planning in het online rooster van Planpoint. Ken diensten toe

In een rooster vinden vaak veel wijzigingen plaats, maar met Planpoint behoud je altijd het overzicht. Het planbord is de hart van Planpoint. Raadpleeg hier het roosterzicht van je medewerkers, back-to-back met het roosteroverzicht van je klanten, diensten, taken en/of service orders. In een oogwenk heb je een overzicht van al je ingeplande en nog in te plannen medewerkers, taken enzovoort. Afhankelijk van je planmethodiek krijg je een andere visualisatie van je werk en je medewerkers.

planpoint planbord

Geavanceerde rooster-functies

Je beschikt over tal van functionaliteiten die de job van planner en/of beheerder een stuk makkelijker zullen maken

Door middel van visuele cues, waarschuwingen en meldingen wordt de planner optimaal begeleid bij het maken van beslissingen. Sleep een blokje naar een medewerker, en de toepassing toont ook meteen de meest geschikte medewerker op basis van o.a. achterliggende kwalificatie. Maak individuele werkroosters voor medewerkers. Zoek automatisch de meest geschikte medewerker voor een bepaalde opdracht of klant. Of  zoek de meest geschikte post of taak voor een collega. Plan regio-, team of afdelingoverschrijdend en definieer verschillende types werksoorten en losse activiteiten.

planpoint uitgebreide functies

Online portaal voor medewerkers

Met Planpoint beschik je over een online medewerkersportaal of ESS (employee self service) met instelbare rechten.

Via het Planpoint ESS (employee self service) kunnen medewerkers hun éigen planning oftewel mijn rooster raadplegen, extra rooster-informatie bekijken, in- en uitklokken, tellers bijhouden (vakantie, contracturen,..) , verlof / snipperuren/ afwezigheden indienen, wissels aanvragen. Planpoint ESS kan ook gebruikt worden als interactieve mobiele toepassing om o.a. taken of service orders (deels) af te melden en om tijden te registreren.

planpoint ess

Medewerkersbeheer

Vereenvoudig je HR dankzij een centraal medewerkersbeheer, beheer salarisverwerking en tijdsregistratie

Bewaar zicht op alle medewerkersgegevens op één centrale plek, en gebruik deze als motor voor een optimale personeelsplanning. Beheer persoonsinformatie, contactgegevens, afwezigheden, financiële gegevens zoals bankrekeningnummer, kwalificaties, verloftellers, individuele werkregimes en andere relevante tewerkstellingsgegevens. Maak individuele werkroosters. Wijs medewerkers toe aan een team, afdeling of groep. Bijvoorbeeld op basis van postcodegroepen.

planpoint tz medewerkershbeer

Beheer van klanten of orders

Ook alle relevante planinformatie over klanten of orders beheer je centraal in Planpoint

Ook klanten of cliënten kunnen worden ingedeeld in groepen op basis van postcode, wijk of zelfs een adres. Een groep kan (met een specifieke werksoort ) vervolgens aan een specifieke afdeling of aan een specifiek team worden gelinkt. Maak voor elke klant of order een dossier of (hulp)schema. In dat schema kan je aangeven hoeveel, hoe lang, hoe frequent, om de hoeveel dagen of weken,.. er behoefte is aan een interventie of ondersteuning door je teams. Tot slot kan je gebruik maken van wachtlijstbeheer

planpoint tz clientbeheer

Integraties met andere systemen

Tot slot kan Planpoint vlot worden gekoppeld aan allerlei externe softwaresystemen. Zoals tijdsregistratie, payrol en facturatie

Planpoint kan vlot gekoppeld worden aan allerlei externe softwaresystemen. We vinden het belangrijk dat Planpoint prettig en foutloos aansluit op jouw huidige toepassingen. Zoals bijvoorbeeld je software voor tijdsregistratie, sociaal secretariaat, tachograaf, asset management, personeelsbeheer of salarisadministratie. Voor vrijwel elk pakket hebben we een koppeling, of kunnen we er een bouwen in overleg met je software leverancier.

integraties en koppelingen software personeelsplanning en tijdsregistratie

Multi-factor authenticatie en ADFS

Door middel van Multi-factor authenticatie (MFA) of meervoudige verificatie voegt planpoint een extra beveiligingslaag toe aan het aanmeldingsproces.

Het is voor ons essentieel dat je op een veilige en secure gebruik kan maken van de planningstoepassing, die vaak persoonsgevoelige informatie bevat. Dankzij MFA kan je als organisatie geavanceerde aanmeldingsopties gebruiken in Planpoint, zoals bijvoorbeeld Single Sign-On, op basis van het interne Active Directory domein van je organisatie

authenticatie secrurity

Wat levert Planpoint je op?

Grip op personeelsinzet

Plan slimmer en maak betere beslissingen. Planpoint automatiseert handmatige tijdrovende processen en handelingen.

Hogere klantentevredenheid

Een betere dienstverlening doordat roosters beter zijn afgestemd op de behoefte van je werkvraag.

Integratie met systemen

Je verzamelt alle elevante informatie in 1 oplossing. Wij koppelen met HRM, payroll, tijdsregistratie,…

Tijdwinst in personeelsplanning

Geen gedoe meer met wissels of administratie. Alle nodige hulpmiddelen vind je in deze all in one planningsoftware.

Reductie van overbodige kosten

Bespaar op personeelskosten en tijd door een betere personeelsplanning met minder gedoe.

Eenvoudig in te regelen

Een softwareoplossing die meegroeit met de noden van je organisatie. Aanpasbaar op basis van jouw specifieke noden.

Neem vandaag nog contact op

Heb je interesse in een demo van Planpoint? Of wens je meer informatie?