Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Professioneel plannen in Microsoft Excel®

Working Time Office

WTS planning software

Waarom WTO?

  • Werkroosters in Excel®
  • Betaalbaar maar uitgebreid
  • Controle op regelgeving
  • Overzichtelijke rapportages

Personeelsplanning in Excel

Nog heel wat organisaties maken gebruik van werkbladen voor de opmaak van personeelsroosters en planningen. Working Time Office® (WTO) is een compleet personeelsplanning systeem bovenop je gekende Excel® werkbladen.

Vraag een demo
personeelsplanning in excel uurroosters

Eenvoudig professioneel plannen

Met Working Time Office© (WTO) is het voor elk bedrijf of afdeling mogelijk tegen geringe kosten op een professionele wijze de personeelsplanning te maken

WTO onderscheidt zich van andere planning pakketten omdat het aan de gebruikerszijde gebouwd is in Excel. En het bied je extra functionaliteiten die je vaak in geavanceerde planningstools vindt.  De WTO is eenvoudig in gebruik voor iedereen die met werkbladen kan werken.  Bovendien kan je de Working Time Office eenvoudig koppelen aan bestaande tijdsregistratie of andere planningssystemen.

WTO compleet personeelsplanning

Opmaak roosters en controle

Working Time Office is een compleet personeelsplanning pakket met verschillende modules voor opmaak en controle van planningen.

De Working Time Office bestaat uit een planboard (Excel) waarin je eenvoudig de diensten (geplande uren), medewerkers, gewerkte uren en allerlei andere zaken kan indienen. Diensten kunnen worden ingedeeld op basis van de capaciteitsvraag. Dankzij de Working Time Evaluator kan je gerealiseerde en geplande uren ook aftoetsen op wet- en regelgeving. En dan heb je nog uitgebreide rapporten.

Wil je het zelf zien?

Graag een demo?

Je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie