Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Een (deel van) uw personeelsplanning uitbesteden?

Personeelsplanning is een belangrijke activiteit om tot resultaat te komen. Maar niet elke organisatie beschikt over specifieke kennis, software of over de juiste medewerkers.

Planning Service Center

De uitbesteding van de personeelsplanning kan voor veel organisaties een prima oplossing zijn. Uw garantie op de juiste expertise en op continuïteit.

Je personeelsplanning of je roosters toevertrouwen aan een andere partij kan beangstigend zijn. Dat begrijpen we. Veel organisaties denken dat uitbesteden gelijk staat met àlles uit handen geven. Niets is minder waar. Experts van Déhora werken als een handig verlengstuk van je organisatie.  We verdiepen ons in je plandoelstellingen, cruciale werkprocessen en je klantvraag.  In ons Planning Service Center werken professionele planners, met ervaring in verschillende sectoren en met kennis van verscheidene software-oplossingen.

Wat zijn de mogelijkheden?

1

Uw volledige planning uitbesteden

Déhora kan de volledige personeelsplanning van uw organisatie overnemen. Onze professionals maken uw capaciteitsplanning en uw uurroosters.

Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit:

  • advies over verschillende scenario’s voor uw vaste bezetting en de inzet van flexibele krachten;
  • bewaking van de bezetting en regelen van de inzet van flexwerkers;
  • verzorging van de noodzakelijke data voor uw administratie en het maken van rapportages voor uw managers;
  • advies over verbeteringen in de komende maanden.
cursus planning van personeel

Een deel van uw planning uitbesteden

Wilt u alleen bepaalde onderdelen van de personeelsplanning uitbesteden of kiest u liever voor een gefaseerde overgang? Dat is allemaal mogelijk. Het Planning Service Center kan ook bepaalde delen van het planproces verzorgen.

U kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

  • het maken van de capaciteitsplanning;
  • het maken van uurroosters;
  • controle van verlofplanning of vakantieplanning;
  • professionele ondersteuning bij de dagelijkse planning;
  • het leveren van informatie voor salarisadministratie en facturatie;
  • leveren van managementinformatie, zodat beter op resultaten kan worden gestuurd.
team déhora personeelsplanners

Waarom uw planning uitbesteden?

Altijd de juiste kennis

Met Déhora beschik je snel en tegen een betaalbare prijs over hoogwaardige expertise. Ook wanneer je als organisatie wilt groeien en uitbreiden.

Nieuwste planning software

U beschikt over de nieuwste plansoftware zonder investering van aankoop of implementatie. U geniet van de laatste inzichten op het gebied van planning.

Continuïteit

Geen problemen rond vervanging bij ziekte, verlof of vertrek van uw planners. Wij hebben altijd toegewijde topplanners voor u beschikbaar.

Volwaardige partner

Déhora is een sparring-partner die kritisch durft nadenken. We zijn een partij die durft te challengen, maar die ook graag zelf uitgedaagd wordt.

Eerste hulp bij ongevallen

Bij Déhora is de personeelsplanning in de handen van een specialist die het vermogen heeft om brandjes op te lossen. Maar ook om problemen op te merken nog voor ze hinder veroorzaken.

Altijd de juiste mensen

Zowel de werving als het behoud van planners kan een flink struikelblok zijn. Slechts weinig organisaties slagen erin om getrainde dispatchers of planners te vinden.