Dringende ondersteuning bij personeelsinzet en personeelsplanning in deze coronacrisis?. 🔍

Nieuwe vacaturewebsite voor personeelplanners en dispatchers

vacaturewebsite planner

Vandaag is het zover! Zo staat onze nieuwe vacaturewebsite voor dispatchers en planners online! Wat doe je hier nog? Surf als de bliksem naar topplanners.be.

Via de vacaturewebsite topplanners.be brengen we (potentiële) plannende professionals in contact met organisaties en omgekeerd.

Als werkzoekende vind je op deze website tal van boeiende vacatures in planning, dispatching, service planning en meer. Tenslotte kan je als organisatie één of meerdere jobaanbiedingen plaatsen. Dit door middel van een bedrijfslogo en een uitgebreide omschrijving. Zo is het de ideale manier om een specifieke doelgroep van planners en planning professionals te bereiken. Bovendien komen kandidaten die op vacatures solliciteren rechtsreeks met cv en motivatie in je mailbox terecht.

Planner, ben jij op zoek naar een uitdaging?

Ben jij een planner of planning manager? Of overweeg je dat te worden? Dan kun je op onze website tal van openstaande vacatures vinden als planprofessional door heel het land. Is het nu Antwerpen, Hasselt of Gent. Dit maakt helemaal niet uit! Onze opdrachtgevers zitten verspreid over heel België! Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe plantalenten. Wie weet ben jij de geschikte kandidaat!

Op zoek naar een nieuwe planner of planning manager?

Is je organisatie op zoek naar een nieuwe planner of dispatcher? Wij helpen je graag met het zoeken naar de perfecte match! Omdat het voor opdrachtgevers vaak lastig is om de juiste planner of planning manager te vinden, ondersteunen wij organisaties in dit proces. Er zijn verschillende trajecten waar je uit kunt kiezen. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van je vacatures op onze vacaturewebsite. Anderzijds kunnen we je ook actief ondersteunen met de zoektocht naar de ideale planprofessional.

Meer informatie?

Neem vliegensvlug contact op met Laura Waets
E-mail:  hr@dehora.be
Tel: +32 (0)3 218 95 39

Ga naar de website   Stel een vraag

ook interessant

vacature personeel planner of dispatcher
Help, ik zoek een planner of dispatcher

Ongeveer 35% van de Belgische werkgevers vindt moeilijk kandidaten voor maar liefst 130.000 beschikbare functies (cfr. Manpower Group). Uit verder…

erreurs
5 veelgemaakte fouten in personeelsplanning

1. Te laat de planning maken Planners of dispatchers zijn soms zo gefocust op dagelijkse gebeurtenissen dat ze te laat…

planificateur
7 kwaliteiten van een goede planner

Kwaliteiten goede planner Je kan goed plannen en organiseren Vanzelfsprekend! Als planner is het een must om je eigen werk,…