Besteed je opleidingsbudget 2018 – 2019 nuttig!

dehora infosessie zelfroosteren

Het jaar loopt op zijn laatste weken, het nieuwe staat aan de deur. Een prima gelegenheid om eens na te denken over welke opleidingen en workshops je het komende jaar wilt volgen in personeelsplanning. Of hoe je je resterende budget wilt spenderen.

Je kennis ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Het geeft je ook nieuwe energie, meer kansen en meer werkplezier. En dat is voordelig voor je organisatie. Medewerkers die zich ontwikkelen zijn niet alleen meer tevreden, ze dragen bij aan een goede sfeer. En het is een extra middel in de retentie of het behoud van medewerkers. Kortom, een win-win.  Ben je actief in het vak van personeelsplanning, workforce management? Lees zeker verder.

Kennis in personeelsplanning

Wat zijn jouw persoonlijke ambities als planner, planning of operations manager? En zijn die ambities al opgenomen in het opleidingsbudget van 2019? Denk maar aan een Persoonlijke Ontwikkelplan op het gebied van Workforce Planning en Management? Of een heus opleidingstraject om jezelf te ontwikkelen tot volleerd planning professional. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. We vertellen je vrijblijvend wat mogelijk is, en welke opleidingen interessant kunnen zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingsbudget van 2018?

Misschien heb je zelfs nog ruimte in je opleidingbudget van dit jaar. In dat geval bespreken we graag welke opleidingen dit jaar nog mogelijk zijn, of welke opleidingen in 2019 starten en nog in 2018 gefactureerd kunnen worden. Zo voorkom je dat jouw opleidingsbudget eind december vervalt! Wat bij ruim 40% van de organisaties wel het geval is (cfr. onderzoek NIDAP). Vraag dus gauw na bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Tip: vergeet vooral niet om voor je werkgever concreet te maken wat je training of opleiding zal opleveren voor de organisatie.

Functiecomplement

Enkele trainingen van Déhora zijn bovendien erkend voor het functiecomplement in de zorgsector, zowel enkele basisopleidingen als permanente vormingen. Personeelsleden van verzorgingsinstellingen en -diensten die een van deze erkende opleiding volgen kunnen een zogenaamd functiecomplement ontvangen. (cfr. een bedrag dat verzorgingsinstellingen betalen aan personeelsleden die een erkende opleiding hebben gevolgd). Wie komt hiervoor in aanmerking? Hoofdverpleegkundigen, hoofdparamedici en verpleegkundig coördinatoren.

Déhora Academy

Bekijk hier het totaalaanbod van Déhora Academy.

Wil je een overzicht van alle opleidingen voor het nieuwe jaar? Download dan hier de opleidingsgids.  In onze Academy verzorgen we gecertificeerde opleidingen, workshops en masterclasses rondom de vele verschillende facetten van personeelsplanning. Voor operationele planners en dispatchers, alsook voor teamleaders en planning managers.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons team van specialisten helpt je graag verder.

Download opleidingsgids   Bekijk trainingen online

ook interessant

opleiding personeelsplanner planning dispatchers
Opleidingen voor planners en managers

Onze trainingen en coaching worden gegeven door docenten uit de praktijk. Experts die elke dag bezig zijn met het vak…

vacature personeel planner of dispatcher
Help, ik zoek een planner of dispatcher

Ongeveer 35% van de Belgische werkgevers vindt moeilijk kandidaten voor maar liefst 130.000 beschikbare functies (cfr. Manpower Group). Uit verder…

vaardigheden van een planner van personeel
7 kwaliteiten van een goede planner

Je kan goed plannen en organiseren Vanzelfsprekend! Als planner is het een must om je eigen werk, én dat van…