Je personeelsplanning verbeteren? Inzicht in je roosters? Ga aan de slag met de Planscan 🔍

Besteed je opleidingsbudget 2018 – 2019 nuttig!

zelfroosteren in bibliotheken

Het jaar loopt weer op zijn einde. Voordat je het werkelijk beseft staat het nieuwe alweer voor de deur. Een prima gelegenheid om eens na te denken over welke opleidingen en workshops je het komende jaar wilt volgen in personeelsplanning. Of hoe je je resterende opleidingsbudget wilt spenderen.

Zelfontwikkeling zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Hierdoor krijg je nieuwe energie, meer kansen, maar ook boordevol werkplezier. En dat is juist voordelig voor je organisatie! Medewerkers die zich ontwikkelen zijn niet alleen tevredener, maar ze dragen ook bij aan een goede werksfeer. Bovendien is het een extra middel om medewerkers in je organisatie te houden. Kortom een echte win-winsituatie. Ben je actief in het vak van personeelsplanning of workforce management? Lees dan zeker verder.

Kennis in personeelsplanning

Heb je persoonlijke ambities als planner of operations manager? En zijn die ambities al opgenomen in het opleidingsbudget van 2019? Denk maar aan een persoonlijk ontwikkelplan op het gebied van Workforce Planning en Management. Anderzijds heb je ook een opleidingstraject om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren planner. Ben je er zelf nog niet uit? Geen probleem! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Zo vertellen we je vrijblijvend wat mogelijk is, en welke opleidingen voor jou interessant kunnen zijn.

Opleidingsbudget van 2018?

Misschien heb je zelfs nog wat ruimte in je opleidingsbudget. In dat geval bespreken we graag welke opleidingen dit jaar nog mogelijk zijn, of welke opleidingen in 2019 starten en nog in 2018 gefactureerd kunnen worden. Zo voorkom je dat jouw opleidingsbudget eind december vervalt! Wat trouwens bij ruim 40% van de organisaties het geval is (cfr. onderzoek NIDAP). Vraag daarom aan je leidinggevende snel na wat jouw mogelijkheden zijn.

Tip: vergeet vooral niet om je werkgever concreet te maken wat je training of opleiding voor de organisatie zal opbrengen.

Functiecomplement

Enkele trainingen van Déhora zijn bovendien erkend voor het functiecomplement in de zorgsector. Het zijn zowel enkele basisopleidingen als permanente vormingen. Personeelsleden van verzorgingsinstellingen- en diensten die één van deze erkende opleiding volgen, kunnen een zogenaamd functiecomplement ontvangen. (cfr. een bedrag dat verzorgingsinstellingen betalen aan personeelsleden die een erkende opleiding hebben gevolgd). Maar wie komt hiervoor in aanmerking? Ten eerste hoofdverpleegkundigen, vervolgens hoofdparamedici maar daarnaast ook verpleegkundige coördinatoren.

Déhora Academy

Bekijk hier het totaalaanbod van Déhora Academy.

Wil je een overzicht van alle opleidingen voor het nieuwe jaar? Download dan hier de opleidingsgids. In onze Academy verzorgen we gecertificeerde opleidingen, workshops en masterclasses. Kortom de vele verschillende facetten van personeelsplanning. Voor operationele planners en dispatchers, alsook voor teamleaders en planning managers.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons team van specialisten helpt je graag verder.

Download opleidingsgids   Bekijk trainingen online

ook interessant

functiecomplement personeelsplanning
Functiecomplement voor opleidingen in personeelsplanning

Functiecomplement? Wat is dit nu? Allereerst is een functiecomplement een bedrag dat zorgorganisaties toekennen aan medewerkers die een erkende opleiding hebben…

Nieuwe opleidingen voor planners en managers

Onze trainingen worden gegeven door docenten uit de praktijk. Experts die elke dag bezig zijn met het vak als planner en…

opleidingskalender 2018 - trainingen in personeelsplanning, werktijden, verlofplanning, uurroosters
Bekijk de opleidingskalender 2018

Ook in 2018 is de verbetering van uw personeelsplanning voor ons van belang. En natuurlijk ook alles wat daarbij komt…