Je personeelsplanning verbeteren? Inzicht in je roosters? Ga aan de slag met de Planscan 🔍

Matinee Zelfroosteren – een blik achter de schermen!

matinee zelfroosteren

Altijd al willen weten hoe verschillende organisaties het zelfroosteren toepassen? In deze matinee tonen we je hoe organisaties uit verschillende sectoren het doen. Van gezondheidszorg en industrie, tot steden en gemeenten. Je krijgt meteen een ‘blik achter de schermen’.

Je medewerkers meer inspraak geven over eigen werktijden? Het is zeker niet nieuw. In sommige organisaties hebben werknemers al zeggenschap over hun uurroosters. De grote uitdaging? Er zijn niet altijd heldere afspraken of werkmethodes. En dat maakt van medezeggenschap een heuse uitdaging.

Dankzij zelfroosteren, en een goede ondersteunende software kan dat anders. Je personeel wordt verantwoordelijk voor het team- of afdelingsrooster. En als werkgever heb je te allentijde grip en zicht op je personeelsbezetting. Hoe je dat doet, dat tonen we je in deze ‘hands on’ matinee.

Wegens groot succes is er een extra sessie van 13u – 16u! inclusief broodjeslunch vanaf 12u.

Praktische informatie

  • Wanneer: vrijdag 20 oktober, van 9 – 12u, en van 13u – 16u.
  • Waar: Déhora, Uitbreidingstraat 60-62 – 2600 Berchem
  • Extra: broodjeslunch om 12u!
  • Kostprijs: gezien de speciale aard van deze matinee is de kostprijs beperkt tot €25, excl btw per deelnemer
  • Aanmelden: kan niet meer. Beide sessies zijn volzet!

Praktijktoepassingen uit verschillende sectoren

Je ziet concreet hoe de uurroosters tot stand komen, maar ook hoe deze kunnen worden opgevolgd. We vertrekken vanuit het werkaanbod – hoeveel werk heb je, en hoeveel medewerkers heb je nodig? We laten vervolgens zien hoe medewerkers hun eigen wensen en voorkeuren kunnen doorgeven, en hoe al die individuele wensen uiteindelijk tezamen komen tot een quasi volmaakte planning.

Doel van deze matinee?

Als toonaangevend expert en grondlegger van het zelfroosteren, hebben we al heel wat organisaties ondersteund bij de invoering van het zelfroosteren. Van woonzorgcentra, industrie, bibliotheken, lokale besturen, tot servicebedrijven en zelfs in de industrie. Onze ervaringen, en die van onze klanten, delen we graag met u.

De focus van deze matinee is tweerichtingsverkeer en interactie. Heb je vragen over de hoe’s’, wanneer’s en waarom’s van het zelfroosteren. Dan is deze matinee zeker iets voor u.

Ben je er graag bij?

Opgelet, het aantal vrije plaatsen is beperkt. Op tijd inschrijven is dus de boodschap!
Je kan je enkel nog inschrijven voor de namiddag-sessie!

Meld je aan via info@dehora.be of  telefonisch via 03 218 95 39

Ook interessant

webinar zelfroosteren
Webinar: 10 tips voor zelfroosteren met succes!

Je las het de voorbije weken in verschillende media dat steeds meer bedrijven werknemers hun dienstrooster zelf laten invullen. Het is dan ook…

dehora nieuws personeelsplanning
Déhora en zelfroosteren in het nieuws

Herbeluister VRT radio 1 – “de wereld vandaag” interview met Luk Berlanger: Beluister het interview (vanaf min 18) Herbekijk VRT Nieuws…

wensenroosters personeelsplanning
7 nuttige tips bij wensenroosters!

Wanneer we praten over wensenroosters hebben we het over een variant van de zogenaamde individuele uurroosters. Andere varianten, waarbij medewerkers…