Dringende ondersteuning bij personeelsinzet en personeelsplanning in deze coronacrisis?. 🔍

Déhora op HRM in de Overheid

congres hrm overheid

Op donderdag 1 februari 2018 vind je Déhora op HRM in de Overheid, in het Congrescentrum Icc te Gent! Ben je aanwezig? Kom dan zeker even hallo zeggen. Wij hebben bovendien een aantal kaarten die we gratis mogen weggeven.

Nog enkele weken en dan vindt het congres HRM in de Overheid plaats. Het thema is ‘Samen bouwen aan de toekomst van HR’ in de Overheid. “Challenge yourself – be INSPIRED”.

Met jaarlijks bijna 700 bezoekers is HRM in de Overheid het platform voor HR professionals van de Vlaamse overheid en de lokale en provinciale besturen. Tijdens de 8e editie van HRM in de Overheid ben je in één dag op de hoogte over uitdagingen en evoluties van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. En wat dit betekent voor jou en je collega’s.

Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Daarom nodigen we u van harte uit om even langs onze beursstand te passeren. We vertellen u graag meer over actuele uitdagingen en oplossingen rond personeelsplanning, werktijden, efficiency, zelfroosteren en meer. Daarnaast luisteren we meer dan graag naar uw ervaringen. Bovendien hebben we een aantal vrije kaarten die we zo mogen weggeven. Wil je via Déhora graag kosteloos deelnemen aan het congres? Geef dan zeker een seintje!

Meer over HRM in de overheid

Ook interessant

big data analyse personeelsplanning werkaanbod
Wat is de relatie tussen big data en uw personeelsplanning?

Een goede definitie van big data is: “een grote set aan gegevens die mathematisch geanalyseerd moeten worden om patronen, trends en verbanden…

opleidingskalender 2018 - trainingen in personeelsplanning, werktijden, verlofplanning, uurroosters
Bekijk de opleidingskalender 2018

Ook in 2018 is de verbetering van uw personeelsplanning voor ons van belang. En natuurlijk ook alles wat daarbij komt…