Je personeelsplanning verbeteren? Inzicht in je roosters? Ga aan de slag met de Planscan 🔍

Déhora @ HRM in de overheid – 7 februari

hrm overheid gent Déhora

Nog enkele weken en we zijn weer aanwezig op het jaarcongres HRM in de overheid te Gent. Ben jij er ook bij? We nodigen je van harte uit op onze beursstand.

Het thema dit jaar luidt Overheid in Transformatie. Werken aan een duurzaam HR-beleid. Hoe kunnen we anders werken en flexibel organiseren? Hoe gaan we werken aan een duurzaam HR-beleid, met een blik naar buiten, over de eigen organisatiegrenzen heen en welke impact heeft dit op motivatie, welzijn en prestatie?

Kom je langs?

We nodigen je van van harte uit om even langs onze beursstand te passeren voor een gezellige babbel. Zo delen we graag onze kennis over actuele uitdagingen en oplossingen rond personeelsplanning, werktijden, efficiency etc. Daarnaast vertellen we je meer over de oplossingen vanuit werkorganisatie en personeelsplanning. Denk maar aan zelfroosteren. Natuurlijk zijn we vooral benieuwd naar je eigen ervaringen.

Bovendien hebben we “planners” mokken die we zo weggeven. Heb je wat te maken met personeelsinzet of personeelsplanning? Kom dan zeker je eigen exemplaar ophalen!

Over hrm in de overheid

HRM in de Overheid trekt jaarlijks 700 bezoekers en is hét congres over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, over HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Ook deze editie belooft een inspirerende dag te worden met ten eerste een sterk inhoudelijk programma van diverse keynote sprekers, praktijkcases, workshoplezingen en tot slot interactieve sessies.

Nog een extra duwtje nodig?

Heerst er toch nog wat onzekerheid waarom je zou komen? Lees dan onze 4 redenen om erbij te zijn.

Visie

De wereld staat niet stil. Krijg dus grip op de actuele veranderingen van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en beleid, nieuw organiseren en tot slot de toekomst van HR en werk in de overheid.

Topsprekers

De sprekers zijn echte visionairs en kunnen een concrete richting geven aan de HR Transformatie in de Overheid.

Nieuwe inzichten en kennis

Laat u tijdens het programma voeden met kennis om in de eigen praktijk merkbaar beter te worden en dat ook te blijven.

Netwerken

Je kan in dialoog gaan! Stel je vragen aan 700 HR professionals tijdens de interactieve deelsessies. Daarnaast zijn er ook nog pauzes met boeksigneersessies.

Bezoek de website

ook interessant

erreurs
5 veelgemaakte fouten in personeelsplanning

1. Te laat de planning maken Planners of dispatchers zijn soms zo gefocust op dagelijkse gebeurtenissen dat ze te laat…

succesfactoren voor zelfroosteren
7 succesfactoren voor zelfroosteren

De implementatie van zelfroosteren heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Zelfroosteren is ook niet voor elke organisatie een oplossing. Je…

ocmw mortsel zelfroosteren
Mortsel zet een stap vooruit met zelfroosteren

Eigenaarschap, bewustwording en verantwoordelijkheid Zelfsturing en medezeggenschap zit Mortsel in het DNA. Daarom wilt Mortsel de betrokkenheid van haar medewerkers…