Dringende ondersteuning bij personeelsinzet en personeelsplanning in deze coronacrisis?. 🔍

Déhora opent nu ook kantoor in Tsjechië – Déhora Central Europa

Déhora internationaal tsjechie

Déhora heeft nu ook een kantoor geopend in Tsjechië. Met de oprichting van Déhora Central Europe te Praag geeft Déhora verder invulling aan haar internationale ambities. Déhora Central Europe stelt bij aanvang twee nieuwe collega’s te werk. Zij gaan aan de slag om dit verhaal uit te bouwen tot een mooi succes. Déhora heeft nu vestigingen te Nederland, België, Polen en Tsjechië.

Tsjechië heeft in 1989 met de Fluwelen Revolutie het communisme achter zich gelaten. In 2004 trad het ook toe tot de Europese Unie. De voorbije jaren kent het land een historisch lage werkeloosheid. Schommelend tussen de 5 – 6%, behoort deze zekfs tot laagste van Europa. In combinatie met een gestage economische groei, leidt dit tot grote personeelstekorten.

déhora Tsjechië

Die tekorten leiden tot loonstijgingen en een grote instroom van buitenlandse werknemers (Slowaken, Polen, Ukrainers, e.d.). Tegelijkertijd staat workforce planning als specialisatie nog in haar kinderschoenen. Veelal is dit een bijklus voor productie managers, HR managers of controllers. Veel werk voor de boeg dus!

Onder impuls van uitstekende internationale relaties en bovenstaande ontwikkelingen is dit het juiste moment voor Déhora om daar haar vleugels uit te slaan.

Roman Urban heeft zijn doctoraat behaald aan de faculteit van de Universiteit van het Ministerie van Defensie te Brno met een promotie scriptie getiteld ‘Optimisation of allocation of resources for crisis management support’. Na (en tijdens) zijn studie, afgerond in 2012, heeft hij verschillende operationele management functies vervuld, waarin hij veel te maken had met de planning van productie, materiaal en personeel.

Nunzio Totaro heeft na zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam 10 jaar gewerkt bij KLM Cargo. Hij is daar begonnen als planner en roosteraar. Uiteindelijk was hij hoofd van de Europese “belly” vrachtafhandeling. Na de KLM is hij gaan werken in de uitzendbranch waar hij diverse directie functies heeft vervuld, in Nederland en in het buitenland. Voordat hij bij Déhora begon, was hij verantwoordelijk voor Maintec in Duitsland, Polen en Tsjechië.

Op dit ogenblik wordt hard gewerkt aan de organisatie van een evenement te Praag. Dit event zal op 10 mei plaatsvinden in de conferentiezaal van de Nationale Technische Universiteit in Praag . Hierover spoedig meer nieuws!

Ook interessant

horaires de travail
10 vuistregels voor gezondere ploegenroosters

In de kantlijn: soms zijn er omstandigheden waarbij het beter is om een andere keuze te maken. De ene medewerker…

uurroosters plannen openbaar vervoer
Confectie of maatwerk? Gezonde uurroosters in het openbaar vervoer

One size fits all ? Het stads- en streekvervoer is een voorbeeld waarin werktijden op grote schaal zijn geregeld in…