Evenementen

Op regelmatige basis organiseert Déhora evenementen, bijeenkomsten en initiatieven rond werk en tijd. Topics zoals innovatie in personeelsplanning, flexibel werken en gezondheid komen hierbij aan bod. Op deze pagina vind je alle toekomende en lopende activiteiten.

informatiesessie bibliotheken

Zelfroosteren events

Zelfroosteren is hot. Het is een werkmethode waarbij je medewerkers zélf de planning laat maken – binnen de afspraken van de organisatie. Bekijk hier onze activiteiten rond zelfroosteren

Regelmatig organiseren we gratis infosessies rondom zelfroosteren. Hou zeker onze nieuwspagina in de gaten!

nachtwerk nacht van de arbeid groot

Nacht van de Arbeid

Met de jaarlijkse ‘Nacht van de Arbeid’ (30 april – 1 mei) vraagt Déhora meer aandacht voor nachtarbeid en nachtwerkers.

Naar schatting werkt zo’n 12% van de Belgische beroepsbevolking met enige regelmaat ’s nachts. Nachtwerk is echter verre van vanzelfsprekend. Wie frequent ‘s nachts werkt moet het hoofd bieden aan een aantal lichamelijke en sociale uitdagingen. Dat verdient éxtra aandacht.

Meer over Nacht van de Arbeid

Kennisnetwerk Plan!

Plan! is het kennisnetwerk voor professionals die het meeste uit planning en management willen halen

Een aantal keren per jaar organiseren we een bedrijfsbezoek of evenement waarbij PLAN! leden elkaar ontmoeten en inzicht krijgen in nieuwe ontwikkelingen en best practices binnen het vak van personeelsplanning. Wilt u niets missen, meldt u zich dan kosteloos aan voor het PLAN! netwerk.

Meer over Plan!