Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Déhora behoort tot de Trends Gazellen 2021

trends gazellen déhora nominatie

Déhora werd genomineerd voor de Trends Gazellen in de regio Antwerpen. Wat zijn we fier op deze nominatie! Deze nominatie is een mooie regionale én nationale erkenning van de inzet van onze mensen en het vertrouwen van onze klanten.

Een Trends gazelle word je niet zomaar. Elk jaar stelt Trends een hitlijst op van de sterkst groeiende bedrijven van het land. Deze hitlijst wordt opgemaakt op basis van groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in de cash-flow in de 5 voorbije boekjaren. De groeibedrijven die het klassement halen, mogen zich Trends Gazelle noemen. Dit jaar pronken we mee in dat klassement.

Waarom is Déhora uitverkoren

Met grote fierheid mogen we ons dus tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Antwerpen rekenen. Een eerste verklaring voor die groei is de relevantie van ons vakgebied. Organisaties worden zich er steeds meer van bewust dat workforce planning een essentieel kernonderdeel is van bedrijfsvoering. Met een betere personeelsplanning valt vaak nog een wereld te winnen. Daarenboven is personeelsinzet bijzonder actueel. Denk aan vraagstukken rond gezondheid, efficiëntie, duurzame inzetbaarheid, werk-privé balans en flexibilisering. Tot slot is het onze eigen verdienste omdat we als organisatie doorlopend werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten.

We doen het niet alleen

Het is een fantastische erkenning om als onderneming één van de hardste groeibedrijven van België te zijn. Maar groeien doe je nooit alleen. Het is dankzij jullie dat we we ons een Gazelle mogen noemen. Daarom een welgemeende bedankt aan onze topmedewerkers, klanten, partners en andere stakeholders voor hun vertrouwen en inzet.

Ook interessant

herstel strategische personeelsplanning corona
Herstel na corona met strategische personeelsplanning?

Grip op de toekomst De corona-crisis was (is) er eentje van formaat. Naast de impact van het virus op gezondheid,…

vaccinatie campagne personeelsplanning medewerkers en vrijwilligers
Vaccinatiecampagne ook op gebied van planning en wetgeving een huzarenstuk

Planning en optimale bezetting cruciaal  De eerste opdracht bestaat eruit om voldoende en gekwalificeerd ‘personeel’ te vinden om de vele…

betere planning van personeel
De drie niveaus van personeelsplanning: operationeel tot strategisch

Personeelsplanning op 3 niveaus Een optimale personeelsplanning is verweven met verschillende niveaus in je organisatie. Planning van medewerkers is namelijk…