Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Een succesvolle stage in coronatijd? Maak kennis met stagiaire Ina!

Stage bij Déhora Ina

We zijn altijd zeer blij om enthousiaste stagiairs te mogen ontvangen bij Déhora. Naast het feit dat stagiairs bij ons kennis en ervaring opdoen, leren wij ook veel van hen. Ina begon in februari vol goede moed aan een stage bij Déhora, en corona zou haar zeker niet tegenhouden om er alsnog een geslaagde stage van te maken! Lees hier meer over hoe Ina deze periode heeft beleefd, ze vertelt het je graag zelf.

Stagiaire zkt. stageplaats 

 Toen ik begon aan mijn zoektocht naar de perfecte stageplaats, was ik naïef genoeg om te denken dat Covid-19 tegen februari 2021 verdwenen zou zijn. Als studente event-en projectmanagement aan Karel de Grote Hogeschool was het dan ook praktisch onmogelijk om een geschikte stageplaats te vinden. Omdat ik tegelijk ook bezig ben met het behalen van een bachelor logistiek management aan Vives Hogeschool, zocht ik een stageplaats waar ik mijn administratieve skills kon verbeteren. Zo kwam ik bij Déhora terecht. 

Uitdagend takenpakket 

Vanaf dag 1 heeft mijn geweldige stagementor Laura er alles aan gedaan om mijn stage zo leerrijk mogelijk te maken. Dat is een heel moeilijke taak, aangezien we zoveel mogelijk moeten telewerken. Hoewel Laura mijn stagementor was, bood ik ook ondersteuning aan Kevin, Tinne en de directeur Luk en dat vaak vanuit mijn bureautje thuis. Hierdoor waren de taken zeer gevarieerd en heb ik mij nooit verveeld. Ik ben elke dag met plezier naar mijn werk vertrokken (of achter mijn bureau gaan zitten thuis), omdat ik wist dat ik een aangename en leerrijke dag kon verwachten. 

Telewerk tijdens je stage 

Door ons groot en veilig kantoor, mocht ik minstens 2 keer per week vanuit het kantoor in Berchem werken. Tussen het werk door kan je rekenen op aangename gesprekken met het softwareteam. Het valt ook meteen op dat er een familiale sfeer heerst bij Déhora. Buiten Coronatijden worden er gezellige avonden georganiseerd of gaan ze samen uit eten. Om toch nog vast te houden aan oude gewoontes, wordt er vrijdag vaak eten besteld tijdens de lunch.  

Telewerken zal altijd een uitdaging blijven, maar wanneer er een goede afwisseling is tussen werken op kantoor en thuiswerken, dan leer je er creatief mee omgaan. Ik had voor mezelf een verdeling gemaakt van taken die ik best thuis kon doen en taken die op kantoor moesten gebeuren. Slechte wifi en kleine zusjes kunnen altijd frustraties met zich meebrengen, maar dat hoort nu eenmaal bij deze gekke tijden.   

Waarom Déhora? 

Eén van de redenen waarom ik Déhora aanraad als stageplaats, is dat je veel vrijheid krijgt, maar nog steeds genoeg begeleiding. Telewerken vereist altijd wederzijds vertrouwen en dat gevoel heb ik vanaf het begin gehad. Laura moedigde me aan om zelf ideeën uitwerken, gaf me gerichte feedback en was altijd bereikbaar.  Bij Déhora krijg je ook de mogelijkheid om je stage aan te passen aan jouw noden en wensen. Ik ben bijvoorbeeld een aantal keer in contact gekomen met logistieke klanten. 

Kortom, ik heb een zeer succesvolle stage achter de rug. Na heel lang nadenken heb ik geen enkel negatief punt gevonden in mijn stageperiode bij Déhora. Ik kijk met veel plezier terug op mijn Déhora-avontuur. En de afscheidscadeaus waren natuurlijk een mooie bonus!

Stage lopen bij Déhora

Bij Déhora kijken we altijd uit naar nieuw talent. Wij beschouwen stagiairs als een volwaardig lid van het team en laten hen meedraaien net zoals de professionele medewerkers. Ben jij op zoek naar een stage en heb je zin om ons team te vervolledigen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Hopelijk tot snel!

Ook interessant

Stage bij Déhora Jolien Thys
Stage in tijden van corona? Jolien vertelt je er alles over

We zijn er bijna, of toch niet? Mijn naam is Jolien Thys. Ik ben studente aan Karel de Grote Hogeschool…

dehora tinne peeters
Collega in beeld: Tinne Peeters, managing consultant

Hoe ben je bij Déhora terechtgekomen? Toen Déhora België 9 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond, heeft Luk Berlanger,…

onafhankelijk advies software personeelsplanning team dehora
10 jaar Déhora: een terugblik door Luk Berlanger

Plannen is een vak! Professionalisering van personeelsplanning “Toen ik 10 jaar geleden bij Déhora België begon, werd op een heel…