Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Stage bij Déhora door de ogen van Annelies

annelies wolfs déhora

Met veel plezier mochten we ook dit jaar een stagiaire marketing verwelkomen in ons team. Een stage bij Déhora, hoe gaat dat in zijn werk? Annelies is marketing studente aan de Karel de Grote Hogeschool, en vertelt je er graag meer over. Lees hier verder om een stage bij Déhora door de ogen van Annelies te kunnen bekijken!

Klaar voor de start…?

Een stage marketing van 14 weken. Ik had er zin in! Zin om bij te leren en mezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Aan het begin van het academiejaar dacht ik dat corona wel onder controle zou zijn tegen de start van mijn stage. Niets was minder waar… Laten we ons geen illusies maken: het telewerk heeft, zowel bij mij als bij mijn medestudenten, veel invloed gehad op het stageproces. Gelukkig kon ik rekenen op mijn stagementor Kevin, die me zo goed als mogelijk begeleid heeft doorheen deze periode. Telewerk was een constante factor tijdens mijn tijd hier, maar zowel Kevin als ik bleven de volle 14 weken gemotiveerd om er toch het beste van te maken. En dat hebben we dan ook succesvol gedaan.

Personeelsplanning, wat is dat?

Ik had aan het begin van mijn stage geen flauw idee van wat personeelsplanning en alles daarrond inhield. Gelukkig kreeg ik de tijd en ruimte om me te verdiepen in deze voor mij onbekende wereld. En wat blijkt…? Personeelsplanning draait om meer dan enkel roosters opstellen. Er komt zoveel meer bij kijken, en het was een plezier om elke dag nieuwe dingen bij te leren. Had ik vragen? Geen probleem, Kevin stond klaar om ze met veel enthousiasme te beantwoorden!

Grenzen verleggen

Bij Déhora kreeg ik enorm veel vrijheid om te ontdekken wat ik graag deed en wat me minder lag. Van werken aan de website tot het opmaken van een corporate brochure; ik heb mijn taken met plezier uitgevoerd! Er was ook ruimte voor open en eerlijke communicatie en constructieve feedback. Waren er dingen die een beetje stroef verliepen, dan waren de Déhora collega’s er om me verder op weg te helpen met de nodige begeleiding.

Déhora, een geweldige stageplek

Er zijn heel veel factoren die van mijn stage een geweldige ervaring hebben gemaakt. Bij Déhora ben je niet zomaar een stagiaire, je bent een volwaardige collega. Ik voelde me echt deel van het team. Tussen de collega’s hangt er een aangename sfeer; er is altijd wel ruimte om een grapje te maken hier en daar. Ook de transparante en open communicatie is voor mij een hele grote meerwaarde geweest. Het diverse takenpakket en de nodige begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf genoeg kon uitdagen. En wanneer ik met vragen zat, stond elke collega ook klaar voor mij. Ik kijk met héél veel plezier terug op mijn stage bij Déhora.

Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplek? Aarzel dan zeker niet om eens bij Déhora aan te kloppen! 😉

Stage lopen bij Déhora

Bij Déhora kijken we altijd uit naar nieuw talent. Wij beschouwen stagiairs als een volwaardig lid van het team en laten hen meedraaien net zoals de professionele medewerkers. Ben jij op zoek naar een stage en heb je zin om ons team te vervolledigen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Hopelijk tot snel!

Ook interessant

Workforce planner Geert
Maak kennis met Geert, onze rots in personeelsplanning

Hoe ziet je doorsnee dag eruit als planner? “Als planner heb je nooit een doorsnee dag. Dat is net het…

Stage bij Déhora Ina
Een succesvolle stage in coronatijd? Maak kennis met stagiaire Ina!

Stagiaire zkt. stageplaats   Toen ik begon aan mijn zoektocht naar de perfecte stageplaats, was ik naïef genoeg om te denken dat…

Stage bij Déhora Jolien Thys
Stage in tijden van corona? Jolien vertelt je er alles over

We zijn er bijna, of toch niet? Mijn naam is Jolien Thys. Ik ben studente aan Karel de Grote Hogeschool…